Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632049 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
@Stratro Исто и јас бев со ЛП,но не му ја запамтив регистрацијата на копилето..Исто ко тебе ми пресече пат,само што се пуштивме од семафор,му избегав едно 2 коли и извадив од брзина колата идејќи полека приближувајќи се до другиот семафор,и дечково пред семафорот вртење од 3 на 2 лента,замалце ќе го удрев..Излагање јас од кола,случајно имав боксирач кој ми се погоди во тој моменат,и дечково шлајфуење и да го нема..

Ова се деси пред едно 2-3 месеци,можда неколку дена пред Нова Година,и од тогаш го неам сретнато..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Едонос, прецизирај, ЛП ко Лоши Патишта или ЛП ко Лепша Половина. ;D ;D ;D

Иначе сега пред 10 минути, ме пресече еден кретен, помина на црвено.

Отсутен edonos

• Сениор
Па пошто Лоши Патишта не е баш по фауве,мислам дека тоа се однесува до мојата сакана..;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Potajno sum ;D

Ne e loso da mu gi zapamtite tablickite na toj so Hondata i da go prijavite vo policija. Ako go prijavat 10tina sigurno ke prevzemat nesto protiv nego. Na toj nacin nema nikoj da nastrada.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Potajno sum ;D

Ne e loso da mu gi zapamtite tablickite na toj so Hondata i da go prijavite vo policija. Ako go prijavat 10tina sigurno ke prevzemat nesto protiv nego. Na toj nacin nema nikoj da nastrada.

А бе ЛП, УБИСТВО да пријавиш во полиција нема ништо да превземат, а не па будалетинка од шофер ...
За него само дополнителната опрема што ја има Члинки на сликата од гепекот!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
На живци ми идат кретенине паркирани на Јане Сандански кај слаткарницата Палма. Они док си го прчат и се дават у боза и еклери останатите учесници у собраќај им паѓа шекер.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
@LP

Јас веќе у полиција ништо не пријавувам, толку безвредни се што е едно чудо. На лице место им фаќам луќе им ги предавам и пак ништо, џабе е се. Сам ако не си помогнеш никој нема да ти помогне, поготово полиција.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
@Stratro Исто и јас бев со ЛП,но не му ја запамтив регистрацијата на копилето..Исто ко тебе ми пресече пат,само што се пуштивме од семафор,му избегав едно 2 коли и извадив од брзина колата идејќи полека приближувајќи се до другиот семафор,и дечково пред семафорот вртење од 3 на 2 лента,замалце ќе го удрев..Излагање јас од кола,случајно имав боксирач кој ми се погоди во тој моменат,и дечково шлајфуење и да го нема..Ова се деси пред едно 2-3 месеци,можда неколку дена пред Нова Година,и од тогаш го неам сретнато..

Boksirac nemam, ali pod sediste imam 2 celicni  shipki od po pola metar sto mi ostanaa vishok koga go montirav vratiloto..
Zamisli...Mene otkoga mi se isponasa, pred da se iskluci desno (jas odev levo) frli so zelezna paricka nakaj kolata.

Normalno zastanav..ali on otide.
Sreka nisto ne osteti...
Kad tad ke mi dojde na penal. Malo e Skopjevo za tie raboti.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Potajno sum ;D

А бе ЛП, УБИСТВО да пријавиш во полиција нема ништо да превземат, а не па будалетинка од шофер ...
За него само дополнителната опрема што ја има Члинки на сликата од гепекот!

@LP

Јас веќе у полиција ништо не пријавувам, толку безвредни се што е едно чудо. На лице место им фаќам луќе им ги предавам и пак ништо, џабе е се. Сам ако не си помогнеш никој нема да ти помогне, поготово полиција.

togas nekoj ke nastrada.

Отсутен Tommy

• Легенда
Леле, абе овој си го бара со боринче што би рекол Фаланга за некоја згодна теткица ...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Takvi se hondasite. Opelfahrer nikogas ne bi vozel taka ;D

sala na strana, ali deckoto ke go naebe, ke naleta na pogresen covek/ci

Отсутен Tommy

• Легенда
каков погрешен човек, пола форум го бара ...

Отсутен edonos

• Сениор
@Stratro Не бе какви метални шипки брат,нејќам да го убијам,сакам само да му покажам кај му е местото..;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Најмногу ми смета кога возам зад некој и го гледам дека се влечка а семафорот кој се приближуваме е отворен,и тој ке си помине на зелено а јас треба да застанам или да правам прекршок...Е на такви возачи треба куршум во синусите к******а гнасни...Чим налетам на таков му се лепам му свирам едноставно урлам или па ако има простор го поминувам со задолжително спомнување се по список
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Mnogu me nerviraat luge sto pominuvaat na crveno. Zolto e ok, no svetnuva crveno i slednite 5 sekundi lugeto brzaat i pominuvaat na crveno. A ne ziveam vo Skopje, vo mojata provincija nema dolgi semafori, i lugeto pak pominuvaat na crveno, redovno, sekoj den.