400 eu kazna za toj sto snima. A za potencijalniov ubica/samoubica nishto, poso ne mozeme da go identifikuvame. Kratka horor prikazna.
Btw vikendov na avtopat bese strashno. ubijci i samoubijci kolku da sakas. Kolku pati samo svirnav i pokazav sreden prst. Izgleda treba da pocnam da tepam
Кога има густ сообраќај со многу возила и те напрегаат да возиш брзо и ризично, најчесто возам во десна лента со 100ка. Сите лудаци ќе те престигнат и ќе си се намали густината. И нормално, држење растојание и помалку изблици на нервоза. :-)
Се пробав, хаос!!! Десно возев, од бензиски си се вкулучуваат без да видат дали некој доаѓа или не. 3 пати сум кочел од 100-120 на 60. Им свирам им покажувам прсти, нема никаква реакција.
Тргнувам еден со син акорд да престигнам, кога стигнав до него му текна дека треба во мобилен да гледа или незнам што се случи, почна во мене да влегува, скоро до банкина се поместив на лево пошо цантиметри беа во прашање. Му се изнасвирив, барем крена рака за извини, ама што извини кога ќе погиневме со 120.
Мочковци едни со црвено пежо 206, по 18-20 год, ми излегоа исто од бензиска, им свирам уште ме гледаат. Ако зуцнеа еден збор мамето ќе им го е**ев!!! После идиотиве на полни линии престигаа, цик цак возеа ...
Страшна работа е сообраќајов. Толку никој да не пази страшна работа.
Македонија вечна
P.S. И да не ги заборавам и бесконечно огромниот број на идиоти кои возат залепени зад тебе и само те силуваат да даваш гас за да направиш дистанца меѓу тебе и идиотот зад тебе ...
Инаку уште ова ми текна еден идиот со сива Мазда 2 цело време залепен на браник ми беше, го пуштив, се залепи на тој пред мене што беше товарен максимално, почна да престигнува на две полни линии, од спротивна лента автобус доаѓа, му свети, свири и тн, овој гајле си нема си претицува и ич к не го боли. Претпоставувам закочи малку автобусов, пошо ќе го собиравме идотов со маздава од патиштава