Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632636 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Drugar so nuncakite ti vnimatelno, mojs dase sam-povredis i bez familja da ostanes nedajboze :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Нема врска тоа... :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
Имав нунчаки, можев да му ги навртам окулу врат. Но не е тоа решението јас да го земам законот во свои раце. Постои закон во државата кој јас го плаќам грдни пари секој месец. Треба да се фати за работа... крвта да му ја заебам јас негова.

Колку само тоа Е решението. Барем кај нас во државава. :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #11118 на: 05 Мај 2015, 20:29:56 pm »
Кaквa пaлкa, мрсул не вреди дa избришеш oд негo.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Точаци што возат контра смер, незнам со кој памет, отварајте очи опасна работа.
Пишав за случката пред скоро година кога ми се задена еден таков таленат у таблица ...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #11120 на: 06 Мај 2015, 09:43:28 am »
Кoмбенце без штoпoви испрaвни. Ќе се зденев у негo, зaкoчилo тoa, ни свети ни ништo.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Сабајлево се десила сообраќајка меѓу автобус и камион кај Автокоманда ( од што се писмени шофери нели)...
Редица до Велес ...стоење во место пола саат...доброо.

Во таква ситуација, во неклиматизирано Југо со стрелка на гориво во црвено, стварно почнува с`клет да ме фаќа.. ;D

Бонус:  Ми снемува плинче и колава додека да префрли на бензин, угасна бидејки не бев во движење..веднаш упалив 4 жмигавци додека да ја заврглам и една гуска во Мерцедес позади мене свири ли свири , божем колата ќе запали побрзо ако она свири појако...а реално напред нема кај да иде...редица киломатераска , сите стојат...и да тргнам , 5 метра понапред ќе одиме и толку...

Малку фалеше да и излезам од кола,  кога слушам друг шофер и се развика во стил " Не свири ма..гледаш во квар му е колата..заобиколи го..тибам.."

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
тоа се тие возачи таленти... и мене ми се има десено, во гужва низ центар, заглавени до даска, не се мрда воопшто, мислам дека беше шкода октавија со “принцеза“ зад воланот што многу и се брза... така се погоди, предниот дел, маската кај мене на отворен прозор... свири ли свири, абе легна на свирката, ечи, мене уши ми се распарааа... и подизлегов малку од прозор и и викам доста мори, ушите ми ги дупна, глава ке ми прсне, а она, ПА ШТО НЕ МРДААТ, ми се брза... е ако ти се убиеш од свирење како на свадба да си, ке се размрдаат, поштоо тебе ти се брза,  пизда ти матер... и среќа нејзина престана да свири...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Жеништава во сообраќајов стварно мислат дека нема да изедат ќутек само затоа што се жени а?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
Деца на булевар што маваат со џамлии по коли

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Каде тоа бе?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Што збориш бе? Ццццц. Абе и ние сме мавале ама со кеси со вода по автобуси, со снег. Ама со џамлии бе.

Бтв лани ми запукаа топка снег у кола у возење. Е осетив како им било на луѓето коа ние сме мавале и колку не имаат колнето и пцуено. Среќа немаше ништо иначе ќе ги барав да ги обесам.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
зар има уште деца што играат џамлии...DAMNN :)
No turbo, no fun :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Има ама на поинаков начин играат. Шлјафка неам видено од 2002.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
Од салата Јане Сандански према Лисиќе.
Ги видов, подуспорив и фатив лак во спротивна лента предосеќајќи што прават. И точно тоа го правеа, застанав, се вратив ама се разбегаа.
Едниот го познав и вечерта му одржав лекција, не го тепав да не помисли некој, тоа им го препуштив на мајка му и дедо му.