ме изнервира моронов од денеска... среќа боро го опраи одма браникот на комбето...
бар му изнакажав се за сите пари:
-ШТО ВОЗИШ ВО ГУСТ СООБРАЌАЈ АКО НЕЗНАЕШ ДА ВОЗИШ БЕ... ?
-НА РАЧНА КОГА ПОЛАГАШЕ СТАВИ ЛИ ВО БРЗИНА КОГА ТРГНА
-ФРЛИ ВОЗАЧКАТА БЕ, КОЈ ТИ ЈА ПОКЛОНИ?
и уште некои такви ситници, малиот прво почна дека тој пред него му се подвратил, па кога му ја посочив камерата, се уби од извинување, еден чикица од страна таму почна да дофрла, да му земам пари, 100 евра, да му наплатам за штета, и уште 100 евра за изгубено време, дека очигледно е возач почетник, ке изгуби осигурањето попуст... го погледнав малиот, видно беше вознемирен, што од удесот што стварно беше мал, што (ваљда) од грмењето мое... ми падна жал, му реков ај бегај, и пази малку... и така... боро чукна некои од држачите, уклучи полирка и го среди браникот... само уште свирки нови да си земам, пошто овие ми ги скрши, а и ксенонот еден (возачкиот) не ми свети после ова... за боро не ме кошташе ништо, инаку вика околу 20-30 евра би земале мајстори за ова... ваљда му одржав на малиот добра лекција, а и не му напалтив ништо. ваљда ке биде по пажљив. тоа ми е побитно одошто 20-30 евра... еден опаметен возач, вреди многу поише од тоа...