Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ке ме скинат уште овој пат,после адиос мучачос,прашував на други места филтрите сите заедно НЕ коштаат колку тој за нафта !!!
Цитат: ace-106 на 05 Јули 2011, 12:20:37 pmКе ме скинат уште овој пат,после адиос мучачос,прашував на други места филтрите сите заедно НЕ коштаат колку тој за нафта !!!Скролни малце погоре и ќе видиш дека сервисот за А ЕС ИКСОТ кошта скоро исто со тој на Доблото притоа не му го замениле најбитниот филтер - ЗА НАФТА а за Воздух му го наплатиле 2400 денара.
Цитат: gOJDO на 05 Јули 2011, 12:27:17 pmСакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....Е така е де ама ...Јас се јавив викам дечки да не сте грешка филтер за нафта 4000ден.ми вика не зашто грешка !
Сакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....
Денес најбољи бизнис е механичар.
Затоа сите механичари му се другари на Куоре. Кај и да го остави коцката си има чоек...
Вчера се видовме и баш приметив дека некако нагло му побелела и паднала косата...Ама сега веќе се ми е јасно...Маршер, прими сочувство. Сигурно и тебе не ти е лесно да ја запалиш коцката на Куоре...
Абе има една финта со кантиче бензин и упаљач, тогаш од прва пали. Ама Маршер не ти ја кажал...чека да се освестиш па ти сам да ја запалиш.