Автор Тема: Најнесериозен и најш*пак дилер на автомобили и сервис во Македонија и пошироко?  (Прочитано 127971 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ке ме скинат уште овој пат,после адиос мучачос,прашував на други места филтрите сите заедно НЕ коштаат колку тој за нафта !!!

Скролни малце погоре и ќе видиш дека сервисот за А ЕС ИКСОТ кошта скоро исто со тој на Доблото притоа не му го замениле најбитниот филтер - ЗА НАФТА а за Воздух му го наплатиле 2400 денара.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8964
dobro a kolku te kostase cel servis?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Ке ме скинат уште овој пат,после адиос мучачос,прашував на други места филтрите сите заедно НЕ коштаат колку тој за нафта !!!

Скролни малце погоре и ќе видиш дека сервисот за А ЕС ИКСОТ кошта скоро исто со тој на Доблото притоа не му го замениле најбитниот филтер - ЗА НАФТА а за Воздух му го наплатиле 2400 денара.

Да го видов ASX-от,ама и таму изгледа наплаќаат по принципот поголема глава поголема капа !

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Сакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....

Е така е де ама ...
Јас се јавив викам дечки да не сте грешка филтер за нафта 4000ден.ми вика не зашто грешка !

Па вака па кога се прават како паднати од Марс дополнително те фураат да ги отераш у три лепе.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес најбољи бизнис е механичар.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Затоа сите механичари му се другари на Куоре. Кај и да го остави коцката си има чоек...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Затоа сите механичари му се другари на Куоре. Кај и да го остави коцката си има чоек...

Маршер ми е најнова логистика за реонот Маџари Железара ;D ;D ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Вчера се видовме и баш приметив дека некако нагло му побелела и паднала косата...Ама сега веќе се ми е јасно...

Маршер, прими сочувство. Сигурно и тебе не ти е лесно да ја запалиш коцката на Куоре...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Вчера се видовме и баш приметив дека некако нагло му побелела и паднала косата...Ама сега веќе се ми е јасно...

Маршер, прими сочувство. Сигурно и тебе не ти е лесно да ја запалиш коцката на Куоре...

Има двајца чираци, ја бутаме до Автопут и кај и да е до Куманово ќе запали ;D ;D ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Абе има една финта со кантиче бензин и упаљач, тогаш од прва пали. Ама Маршер не ти ја кажал...чека да се освестиш па ти сам да ја запалиш. :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Абе има една финта со кантиче бензин и упаљач, тогаш од прва пали. Ама Маршер не ти ја кажал...чека да се освестиш па ти сам да ја запалиш. :D

Слушам Маздата така ја палиш, откако ќе чуеш цена на дел. АААААААААа ;D ;D ;D ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

А зошто да го заменат кога филтерот се менува на 20 до 25 илјади спрема книгата а јас ја однесов на 10 илјади на прв сервис???

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
valjda sporeduva ceni na cel servis pa cenata kaj tebe e poskapa i bez filter za gorivo :)