Автор Тема: Најнесериозен и најш*пак дилер на автомобили и сервис во Македонија и пошироко?  (Прочитано 142258 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Skopje, 2021:
-Falip: so napraj, go instalira li SP2 na ASY-ot?
-Durex: brat, ne uspeav, mi napravi plav ekran u sred instalacija, sege nejke da zapali za ziva glava!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30269
    • CARclub.mk
Де бе, баш денес бев и јас во Мак Ауто Стар, имаше некоја прес конференција, ово-оно, штета што сме се пропуштиле.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Де бе, баш денес бев и јас во Мак Ауто Стар, имаше некоја прес конференција, ово-оно, штета што сме се пропуштиле.
2 саати ко мачор дремев горе у кафитерија од 9 до 11... ;D Си начекав ГАГА интерет и удри! ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Skopje, 2021:
-Falip: so napraj, go instalira li SP2 na ASY-ot?
-Durex: brat, ne uspeav, mi napravi plav ekran u sred instalacija, sege nejke da zapali za ziva glava!

Не плав, зелен ко Мрсул !

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес бев во МАК на апдејт на софтвер за ДПФ филтер на нивен повик то ест благодарение на инфото од Filip ;)

Пошо го чекав жеништево да заврши работа, ми се заарни горе у кафитеријата, интермец, си бркам работа, Зоран кутри 5 пати се качи до кај мене горе, те ова те она.

За сега се супер немам никакви забелешки.

Filip, фала друже за инфо! Имаш поздрав од Зоран!  ;)

Зоран, висок слаб ?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Денес бев во МАК на апдејт на софтвер за ДПФ филтер на нивен повик то ест благодарение на инфото од Filip ;)

Пошо го чекав жеништево да заврши работа, ми се заарни горе у кафитеријата, интермец, си бркам работа, Зоран кутри 5 пати се качи до кај мене горе, те ова те она.

Зоран, висок слаб ?

Слаб да ..висок..дискутабилно...за мене се сите ниски! :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Зоран, висок слаб ?

Камо да имаше повеќе такви по салониве. Ептен добар дечко.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Зоран, висок слаб ?

Камо да имаше повеќе такви по салониве. Ептен добар дечко.

+1

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5693
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Toj e mislam glaven na serviserite za Mitsubishi, dobar decko, mi vika dobar bandaas sistavil svaka cas, pokazi im na onie od prodazba sega nekoj paket pravat, najverojatno pred da go pustat toj paketot Lancer sport sto im e so 17 bandasi.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Дечки денес од 11.30h до 15.00h бев во Аутомобиле СК,и можам да кажам дека само го потврдија она што го мислев-т.е. дека спаѓаат во групата на најНЕодговорни во секој поглед!
Значи неодговорни,неуслужливи,и премногу скапи...
Успут добив профактура за предни плочки,и замена на истите на цена од 5636 ден.што мислам дека е премногу !!!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
A мора ли кај нив да ги мењаш ?

Малце ли има продавници за Фиат, или да видиш горе кај овој во Пржино Саме и Калас, сигурно имаат некој по саглам плочки...

Ако сакаш на улица ке ги смениме за 20 мин

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
Дечки денес од 11.30h до 15.00h бев во Аутомобиле СК,и можам да кажам дека само го потврдија она што го мислев-т.е. дека спаѓаат во групата на најНЕодговорни во секој поглед!
Успут добив профактура за предни плочки,и замена на истите на цена од 5636 ден.што мислам дека е премногу !!!

Ke se javis ke dojdes i jas ke ti smenam za bagatela! A plocki ke biras kakvi sakas, ke gi dobies po najniska mozna cena! Za sledniot pat da si znaes, deka vo ovlasten servis se odi samo dodeka kolata ti e pod garancija!!! :P
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468

Ke se javis ke dojdes i jas ke ti smenam za bagatela! A plocki ke biras kakvi sakas, ke gi dobies po najniska mozna cena! Za sledniot pat da si znaes, deka vo ovlasten servis se odi samo dodeka kolata ti e pod garancija!!! :P

Затоа и отидов таму другар колата е сеуште под гаранција !

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Кизо на Алфата задњи пут кога ги мењавме на Рузвелтова за 15 минути ;D ;D ;D