Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја имав Tenda рипитерче, и функционираше генерално добро - само не знам зашто, casting од еден уред на друг не ми работеше кога беше Tenda рипитерчето уштекано. Гуглав, не дојдов до конкретно решение што функционираше, и ме смрзе да се заебавам.
Цитат: Kozanostra на 12 Април 2020, 00:58:43 amЗемав едни слушалки со микрофон од Нептун но никако не работи слушалките со микрофонот заедно, ги пробав и на лаптопот и на двата десктопи исто се дешава... Инаку слушалките се со еден џек предходните што ги имав беа со два џека еден за микрофон еден за слушалки и си функионираа супер дали до тоа е проблемот ?До тоа е, во мобилен ќе ти работат, ти треба лаптоп со влез комбиниран како кај мобилните.
Земав едни слушалки со микрофон од Нептун но никако не работи слушалките со микрофонот заедно, ги пробав и на лаптопот и на двата десктопи исто се дешава... Инаку слушалките се со еден џек предходните што ги имав беа со два џека еден за микрофон еден за слушалки и си функионираа супер дали до тоа е проблемот ?
Различен broadcast domain, а casting бара да се во ист за да се најдат аЛтомацки.
Цитат: AUUU на 12 Април 2020, 01:04:55 amЦитат: Kozanostra на 12 Април 2020, 00:58:43 amЗемав едни слушалки со микрофон од Нептун но никако не работи слушалките со микрофонот заедно, ги пробав и на лаптопот и на двата десктопи исто се дешава... Инаку слушалките се со еден џек предходните што ги имав беа со два џека еден за микрофон еден за слушалки и си функионираа супер дали до тоа е проблемот ?До тоа е, во мобилен ќе ти работат, ти треба лаптоп со влез комбиниран како кај мобилните.Neznaeki go ova gi vrativ slusalkite vo Neptun mu kazav za problemot i mi vika tipot ostavi gi ke vidime...Se javuva po 30 min i mi veli ispravni se slusalkite eve zboram na niv so tebe.....kako zboris mu velam pa eve na mobilniot gi prikluciv ispravni se dojdi zemi si gi.....druze jas kupiv gejmerski slusalki gi proba li na kompj mu velam , ne ne gi probav ama ispravni se.....Xaxa jebiga nema razbiracka ke odam da si gi zemam pa da baram takov spliter....Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Лесно се праи, скокни до логинг земи што ти треба и лемилица у руки.
Цитат: Kozanostra на 12 Април 2020, 21:52:57 pmЦитат: AUUU на 12 Април 2020, 01:04:55 amЦитат: Kozanostra на 12 Април 2020, 00:58:43 amЗемав едни слушалки со микрофон од Нептун но никако не работи слушалките со микрофонот заедно, ги пробав и на лаптопот и на двата десктопи исто се дешава... Инаку слушалките се со еден џек предходните што ги имав беа со два џека еден за микрофон еден за слушалки и си функионираа супер дали до тоа е проблемот ?До тоа е, во мобилен ќе ти работат, ти треба лаптоп со влез комбиниран како кај мобилните.Neznaeki go ova gi vrativ slusalkite vo Neptun mu kazav za problemot i mi vika tipot ostavi gi ke vidime...Se javuva po 30 min i mi veli ispravni se slusalkite eve zboram na niv so tebe.....kako zboris mu velam pa eve na mobilniot gi prikluciv ispravni se dojdi zemi si gi.....druze jas kupiv gejmerski slusalki gi proba li na kompj mu velam , ne ne gi probav ama ispravni se.....Xaxa jebiga nema razbiracka ke odam da si gi zemam pa da baram takov spliter....Sent from my SM-J600FN using TapatalkЕве ти го адаптерчето што ти е потребно. Земи го и ќе си завршиш работа. https://www.anhoch.com/product/599865673/cable-stereo-socket-35mm-4pin-to-double-stereo-plug-35mm-02m-audio-black-metal-connectorsДа, некои слушалки сега доаѓаат со 4-пински конектор, наместо 2х3 пина, така што треба да се внимава на тоа при купување. Понови лаптопи (веројатно и десктопи) можат да работат и со 4 пински конектор.
Fujitsu лаптопи како се покажани, да не се кинезарија некоја ? Конкретно овојhttps://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/fujitsu-lifebook-ah530-15-6-zoll-8-gb-ram-core-i5-500-gb-hd/1376273030-278-23788Вреди за 150€ ?