Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Chlink на 09 Септември 2018, 12:53:33 pmhttp://www.shawnchaseford.com/од тука сакам да нарачам ама некако сумљиво. Некој совет...?Све е сумњиво, особено што страната нема ни security сертификат. Бонус е дизајнот на самата страница, скрпен само да залаже. Сите брендови на патики имаат унифицирана цена секаде во светот, не може некој да продава оригинал по далеку поефтина цена од сите останати продавачи.
http://www.shawnchaseford.com/од тука сакам да нарачам ама некако сумљиво. Некој совет...?
Marti, ај плс прати пак линк од торбицата за точак во облик на бидон.,
Цитат: AUUU на 09 Септември 2018, 13:25:48 pmMarti, ај плс прати пак линк од торбицата за точак во облик на бидон.,Пиши "cycling capsule" на Aliexpress или Ebay и бирај моделче и/или цена што ти одговара.
wtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problem
Сакам да купам саат преку Амазон, ништо луксузно, некој обичен за секој ден. Дали може некој да сподели искуство или да даде некој совет? И дали воопшто да се нафаќам да нарачувам преку Амазон?
Политиката на Амазон во случај на спор со продавачот е да ти ги врати средствата АМА како Амазон credits, односно не можеш кеш да си вратиш. Јас заглавив така, @Luki Junior ме извади од говна за што сум му вечно благодарен
Цитат: NUME на 11 Септември 2018, 00:03:31 amwtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problem[/quotЦитат: BigBull на 11 Септември 2018, 00:04:46 amЦитат: NUME на 11 Септември 2018, 00:03:31 amwtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problemШто е проблемот?Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using TapatalkNE ZNAM... OD 2006 IMAM pp i nikakov problem do sega, pred nedela dena da si naracam nesto ne mi dava da platam, ne mozam da vlezam na pp...u pm... ke sliknam screen shot da ja vidite porakava
wtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problem[/quotЦитат: BigBull на 11 Септември 2018, 00:04:46 amЦитат: NUME на 11 Септември 2018, 00:03:31 amwtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problemШто е проблемот?Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: NUME на 11 Септември 2018, 00:03:31 amwtf mi se usra PP na ebay...nekoj so slicen problemШто е проблемот?Sent from my iPhone using Tapatalk