Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 408824 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Абе дечки ви каснат порачките перидов? кај мене од март па навака скоро ништо да нема стигнато..

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7228
  • French diamond
Probaj preku ebay.it

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Сторено  :) Фала !

Абе дечки ви каснат порачките перидов? кај мене од март па навака скоро ништо да нема стигнато..

Последната порачка ми беше направена на 6 Април, а стигна пред 4-5 дена.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440

И мене ми е нешто чудно, две три работи од Амазон.де ги чекам веќе месец дена, што никогаш не било случај.

Отсутен Oliver^^

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 88

И мене ми е нешто чудно, две три работи од Амазон.де ги чекам веќе месец дена, што никогаш не било случај.

Ваљда овие месеци во поштата е тесно грло:)
koa ke porasnam ke si go kupam - https://goo.gl/RdUpGL

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Јас немам проблеми со Амазон и Ибеј, али прописно каснат стварите од ГирБест и АлиЕкспрес.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2000
И мене ми каснеа исто на она на пошта што е за проверување пратката можеби 7-8 дена ја шетаа од една во друга пошта и на крај во мојата да стигне а све уредно наведено беше, и на крај во мојава пошта појдов да си ја подигнам зошто ги менувале поштарите им истекле договорите сега нови па обука па 300 глупости

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Јас немам проблеми со Амазон и Ибеј, али прописно каснат стварите од ГирБест и АлиЕкспрес.
Сакаш да кажеш заборави како изгледа да чекаш пратка месец дена :D
Ако е од кина знае месец дена да трае.. ама знае и за 7 дена да е овде :D

Отсутен velestrumf

• Легенда

На Амазон имам Прајм така да, брзо стигаат стварите.
Ибеј 2-5 дена, кога како.
ГирБест/АлиЕкспрес - претходно стигаа за 2-3 недели, ама еве у задно време нема испод месец дена...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант

На Амазон имам Прајм така да, брзо стигаат стварите.
Ибеј 2-5 дена, кога како.
ГирБест/АлиЕкспрес - претходно стигаа за 2-3 недели, ама еве у задно време нема испод месец дена...
како плаќаш на али?? на гирбест може пејпал али слабо имаат некои работи..

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
Со картица наменета само за онлајн пазарл'к :)

Отсутен Festool

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 163
  • woodworker
    • Drvodelec.mk
Aliexpress, веќе почнаа да работат и со пејпал. Арно ама, не сите продавачи ја имаат таа опција, од скоро е воведена, претпоставувам наскоро сите ќе ја имаат опцијата зависи од самиот продавач дали ќе сака да работи со пејпал.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
Decki pred dva dena naracav edna rab od ali express i edna od ebay. Plativ najnormalno so obicna debitna karticka za na bankomat. Vcera i deneska probuvam so istata karticka povtorno da naracam od ebay, i koga ke dojdam do delot za vnesuvanje za brojot na kartickata mi vika vnesete go kompletniot broj na kartickata a se vnesuvam isto ko pred dva dena i ednostavno nema ni prostor poveke vo poleto za vnesuvanje brojki i sega stv nz kade bi bil problemot? Pomos  ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Пробај преку мобилна апликација.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
Preku mobilen i nesaka, ali imam probano onaka bez aplikacija od play store  :D

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
da ne zaboravas expiry date da vneses ili tie ccv ili kako i da se vikaat trite brojki nazad?