Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Probaj preku ebay.itSent from my MI 6 using Tapatalk
Абе дечки ви каснат порачките перидов? кај мене од март па навака скоро ништо да нема стигнато..
Цитат: Бузуки на 09 Мај 2018, 13:45:04 pmАбе дечки ви каснат порачките перидов? кај мене од март па навака скоро ништо да нема стигнато.. И мене ми е нешто чудно, две три работи од Амазон.де ги чекам веќе месец дена, што никогаш не било случај.
Јас немам проблеми со Амазон и Ибеј, али прописно каснат стварите од ГирБест и АлиЕкспрес.
Цитат: velestrumf на 09 Мај 2018, 20:36:32 pmЈас немам проблеми со Амазон и Ибеј, али прописно каснат стварите од ГирБест и АлиЕкспрес. Сакаш да кажеш заборави како изгледа да чекаш пратка месец дена Ако е од кина знае месец дена да трае.. ама знае и за 7 дена да е овде
Цитат: Nakolce на 10 Мај 2018, 08:30:43 amЦитат: velestrumf на 09 Мај 2018, 20:36:32 pmЈас немам проблеми со Амазон и Ибеј, али прописно каснат стварите од ГирБест и АлиЕкспрес. Сакаш да кажеш заборави како изгледа да чекаш пратка месец дена Ако е од кина знае месец дена да трае.. ама знае и за 7 дена да е овде На Амазон имам Прајм така да, брзо стигаат стварите. Ибеј 2-5 дена, кога како. ГирБест/АлиЕкспрес - претходно стигаа за 2-3 недели, ама еве у задно време нема испод месец дена...