Автор Тема: Совети пред купување половен автомобил!  (Прочитано 1257123 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9395
Одг: Совети пред купување половен автомобил!
« Одговори #5955 на: денес во 15:27:45 »
Da so 7mm e. Nema nikakva promena vo garanten rok osven ako ne pukne vo garanten rok. Posledno prasav oktomvri, Citroen ima nekoj recall za proverka ama zasega gi opfakal vozilatanod uvoz. Ova mi go kazaa na priemno vo Avtonova. I go pravat slednovo. Imaat nekakov ured koj soglasno rabotata na motorot utvrduva dali lanecot e vo red ili ne. Ako e vo red vozi Mishko.

Takva promena imalo samo odaamna koga prv pat e uviden problemot so lanecot i imaat menuvamo na niven troshok. Posle nekoja prvicna zamena na xxxxx lanci e smeneta specifikacijata za maslo od 0w na 5w. Tolku znam.

Ke vidime kako ke se pokaze, jas vozam cesto podolgi relacii a i start stop ne koristam bash

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6563
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #5956 на: денес во 15:43:36 »
Опел па не треба во никој случај да се купува. И пред да биде дел од Стелантис :D
Секако..
Секогаш би го ставил пред ГоЉф, особено до 2005та.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7587
« Одговори #5957 на: денес во 19:06:47 »
Опел па не треба во никој случај да се купува. И пред да биде дел од Стелантис :D
Секако..

Нестор друже во која година си заглавен? Кај нас веќе тече 2026та...

Последно добро ауто од опел е калибра од 90ти години, толку е..  од овој милениум само мизерија е тој бренд ;D

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3482
« Одговори #5958 на: денес во 19:22:29 »
😂😂 😂
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6563
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #5959 на: денес во 20:34:36 »
Секако..

Последно добро ауто од опел е калибра од 90ти години, толку е..  од овој милениум само мизерија е тој бренд ;D
Па не знам, можеби возиш возило од 2026та, јас макс стасав до 2007ма, дури и тоа ми е многу. Тој е стандардот јебига, минималец.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7587
« Одговори #5960 на: денес во 23:12:44 »
Секако..

Па не знам, можеби возиш возило од 2026та, јас макс стасав до 2007ма, дури и тоа ми е многу. Тој е стандардот јебига, минималец.

Ај ај, знаеш дека не зборам за финансиски аспект. Баш 2005та, голф 5ката е спејсшатл за астра х.

За голф 4 тди да не праам муабет ;D