Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:58:38 amЦитат: DareBmw на 02 Февруари 2012, 00:55:28 amЦитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:51:26 amДа споделам една случка од пред 20 мин.Снег врне во Кавадарци,ама стакло се улиците.И на една раскрсница тиквар невиден значи сум,полека 2км/ч дали возев и кренав рачна и колата се изврте и паралелно со двете лева предна и задна гума во ивичњак,не слушав звук на кршење и слично,тргнав се нормално ми излгедаше во гаражата ја погледанав каросериски нема ништо,е сега механички не приметив ништо чудно,али виа денови одам на технички да ја ѕирнат предницата и задницата.Ќе имаше од играчка плачка...Не ми е јасно што ти требало да дигаш рачна? а уште понејасно ми е што бараше на -20 надвор И јас сега се чудам што ми требаше таа работа,али по ебање нема каење,а што барав на -20,девојка ми а носев. Тоа е. Ако има некој проблем недај боже, кажи и ради тебе е пола пола ќе плаќаме поправка
Цитат: DareBmw на 02 Февруари 2012, 00:55:28 amЦитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:51:26 amДа споделам една случка од пред 20 мин.Снег врне во Кавадарци,ама стакло се улиците.И на една раскрсница тиквар невиден значи сум,полека 2км/ч дали возев и кренав рачна и колата се изврте и паралелно со двете лева предна и задна гума во ивичњак,не слушав звук на кршење и слично,тргнав се нормално ми излгедаше во гаражата ја погледанав каросериски нема ништо,е сега механички не приметив ништо чудно,али виа денови одам на технички да ја ѕирнат предницата и задницата.Ќе имаше од играчка плачка...Не ми е јасно што ти требало да дигаш рачна? а уште понејасно ми е што бараше на -20 надвор И јас сега се чудам што ми требаше таа работа,али по ебање нема каење,а што барав на -20,девојка ми а носев.
Цитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:51:26 amДа споделам една случка од пред 20 мин.Снег врне во Кавадарци,ама стакло се улиците.И на една раскрсница тиквар невиден значи сум,полека 2км/ч дали возев и кренав рачна и колата се изврте и паралелно со двете лева предна и задна гума во ивичњак,не слушав звук на кршење и слично,тргнав се нормално ми излгедаше во гаражата ја погледанав каросериски нема ништо,е сега механички не приметив ништо чудно,али виа денови одам на технички да ја ѕирнат предницата и задницата.Ќе имаше од играчка плачка...Не ми е јасно што ти требало да дигаш рачна? а уште понејасно ми е што бараше на -20 надвор
Да споделам една случка од пред 20 мин.Снег врне во Кавадарци,ама стакло се улиците.И на една раскрсница тиквар невиден значи сум,полека 2км/ч дали возев и кренав рачна и колата се изврте и паралелно со двете лева предна и задна гума во ивичњак,не слушав звук на кршење и слично,тргнав се нормално ми излгедаше во гаражата ја погледанав каросериски нема ништо,е сега механички не приметив ништо чудно,али виа денови одам на технички да ја ѕирнат предницата и задницата.Ќе имаше од играчка плачка...
Цитат: DareBmw на 02 Февруари 2012, 01:06:39 amЦитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:58:38 amЦитат: DareBmw на 02 Февруари 2012, 00:55:28 amЦитат: AUDI на 02 Февруари 2012, 00:51:26 amДа споделам една случка од пред 20 мин.Снег врне во Кавадарци,ама стакло се улиците.И на една раскрсница тиквар невиден значи сум,полека 2км/ч дали возев и кренав рачна и колата се изврте и паралелно со двете лева предна и задна гума во ивичњак,не слушав звук на кршење и слично,тргнав се нормално ми излгедаше во гаражата ја погледанав каросериски нема ништо,е сега механички не приметив ништо чудно,али виа денови одам на технички да ја ѕирнат предницата и задницата.Ќе имаше од играчка плачка...Не ми е јасно што ти требало да дигаш рачна? а уште понејасно ми е што бараше на -20 надвор И јас сега се чудам што ми требаше таа работа,али по ебање нема каење,а што барав на -20,девојка ми а носев. Тоа е. Ако има некој проблем недај боже, кажи и ради тебе е пола пола ќе плаќаме поправка Осеќам вечер ќе ја фаќа напади на паника и упла.И јас се надевам дека нема да има оштетено,се најнормално возеше,ниту да бега лево десно,ниту да грца,тропа нешто.А и ивичњакот беше низок гумите беа повисоки,така да по мое попрво гумата би се скинала отколку виљушка,или носач позади....Али ќе видиме....
И јас возам со летни,во Битола има 20 пати повеќе и мраз и снег од Кавадарци,рачни си тргам на секое,па не сум се учукал во тротоар,посебно не со толку мала брзина(која не ја сваќам буквално)....
Со толку мала брзина неможи ништо да оштетиш,не барем оние работи кои ги спомена пред 2-3 поста,така да донт вори...п.с Битола,дува ветер,паѓа снег,од пред тоа имаше еден куп снег,почнувам сериозно да размислувам да се преселам на друго место На куќите( во комшии) има миниум по 30 сантими снег....
Цитат: MecheTo на 02 Февруари 2012, 01:10:38 amИ јас возам со летни,во Битола има 20 пати повеќе и мраз и снег од Кавадарци,рачни си тргам на секое,па не сум се учукал во тротоар,посебно не со толку мала брзина(која не ја сваќам буквално)....И јас си тргав оваа вечер скоро на секое али виа пат како да ме туркаше нешто странично,толку полека беше што имав време да се утешам дека во ивичњакот ќе застанам и дека каросериски нема да биде ништо,дури немаше ни трзај кога застанав така благо само туп....
Tokmu taka Simo, isto i jas, samo bez lopata i so Fulda
Цитат: Falanga на 02 Февруари 2012, 09:50:09 amTokmu taka Simo, isto i jas, samo bez lopata i so FuldaЛопатата е маст хев кога имаш двор со патеки.