Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Разбирам на два Опела Југо, али на две Алфи автобус?
Цитат: Ipkisija Meskosa на 22 Март 2018, 10:02:30 amКај мене се М+С, за лето и зима и не ги менвам, цела година со нив возам.Баш за сега ти се Март+Снег
Кај мене се М+С, за лето и зима и не ги менвам, цела година со нив возам.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 22 Март 2018, 10:02:30 amКај мене се М+С, за лето и зима и не ги менвам, цела година со нив возам.M+S друже ти се зимски гуми што и самото означува за кал и снег неверувам дека е таа за цела сезона
Бреј што паника издигавте. Низ Скопје барем, нормално се вози.
Цитат: zeroSignal на 22 Март 2018, 10:06:31 amБреј што паника издигавте. Низ Скопје барем, нормално се вози.Уште по нормално се чисти кола од снег во 7 сабајле..Убавини.Иначе од утре 8 степени, викенд 13, од Понеделник 18.
Цитат: Stratro на 22 Март 2018, 10:25:37 amЦитат: zeroSignal на 22 Март 2018, 10:06:31 amБреј што паника издигавте. Низ Скопје барем, нормално се вози.Уште по нормално се чисти кола од снег во 7 сабајле..Убавини.Иначе од утре 8 степени, викенд 13, од Понеделник 18.Многу плачеш ко за билдер другар