Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
П.С. Мамички, дали треба на доктор да одам, се лизнав пред малку на Илинденска, си ја расцепив пиздата...
Кординаторка сум во Авон, да ти средам за нова со попуст, плус гратис нараквички свилени?П.С. Мамички, дали треба на доктор да одам, се лизнав пред малку на Илинденска, си ја расцепив пиздата...
Цитат: MAPJAH на 22 Март 2018, 20:12:35 pmУ 1 тргам за солун, со летни, ве сакам сите a i sebesi malce da se sakas pa zimski dasi montirase!!??
У 1 тргам за солун, со летни, ве сакам сите
Цитат: RedEco на 22 Март 2018, 21:28:21 pmЦитат: MAPJAH на 22 Март 2018, 20:12:35 pmУ 1 тргам за солун, со летни, ве сакам сите a i sebesi malce da se sakas pa zimski dasi montirase!!??Не очекував дека ќе врне, а и немам зимски, ги продадов. А и да ги имав у 22 кој ќе ми ги монтира. Одиме јако
Цитат: MAPJAH на 23 Март 2018, 00:24:56 amЦитат: RedEco на 22 Март 2018, 21:28:21 pmЦитат: MAPJAH на 22 Март 2018, 20:12:35 pmУ 1 тргам за солун, со летни, ве сакам сите a i sebesi malce da se sakas pa zimski dasi montirase!!??Не очекував дека ќе врне, а и немам зимски, ги продадов. А и да ги имав у 22 кој ќе ми ги монтира. Одиме јако За 10мин ке го смениш сам.
2h Велес аеродром Солун, не многу опасно по пат.Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Вчера велес софија ноќта на околу 0 степени пак морав да патувам со летните, у паланка врнеше доста снег, нема гајле vw tdi power и се чудам дали да купам зимни за следна сезона кога не ми требаат според ова.