Гласање

Какви патосници користите, и кој се подобри според вас ?

Гумени
85 (44%)
Платнени
103 (53.4%)
Не ми требаат патосници
5 (2.6%)

Вкупно гласови: 193

Автор Тема: Гумени vs Платнени Патосници ( такозвани лажен тепих)  (Прочитано 67601 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Нормално дека е друга кола во споредба со гумени. :) Одлична работа си направил!

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7070
Предлог за теписонски патосници? И дали има некој искуство со теписонските од Аутолукс, скапички се доста па не знам дали вредат. Наводно некој бренд Петекс.. Немачки...

Јас денес земав од кај Самчо. На лице место земаа мерки и ги направија за 30-тина минути. Земав од поквалитетниот германски  текстил, антрацит боја, со антрацит боја конец и без лого. Ептен ми се свиѓа како дојдоа. Друга кола во споредба со гумените што беа ставени.
И јас земав од кај самчо, сиви, искрено не ме праша за конецот, гледам црн ставиле па малце двои.

Инаку имаше доста материјали ,овој што го избрав и не ми изгледа кој знае колку квалитетно, дааааалеку од фабричките. Квалитетот на изработка исто не ме одушеви 3/5.

Не знам која е антрацит боја, имаше 3 или 4 темни материјали.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
темно сива е антрацит
Имаше црна и имаше посветло сива
Ќе фотнам утре

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
Abe na pocetok ubavi se neli.... Posle kratko vreme ko krpa se guzva mizerno izgleda narocito vozackiot patosnik. Kvalitet 0

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54983
  • Махер
Овие од патосници фејзбук тераат со години веќе. Немаат гајле. Скоро како оригиналните теписонски.

Присутен AUUU

• Легенда
Овие од патосници фејзбук тераат со години веќе. Немаат гајле. Скоро како оригиналните теписонски.
Кои се тие од фејсбук?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Демикс од Штип, и јас имам од таму земено.

Присутен AUUU

• Легенда
темно сива е антрацит
Имаше црна и имаше посветло сива
Ќе фотнам утре
Јас земав посветло сива, не се гумирани од долна страна.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Демикс од Штип, и јас имам од таму земено.
Тие се да.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3257
Јас имам земено од кај Самчо пред две години од тие што се со подобар теписон. Немаат гајле топ се. Ниту се гужваат ниту пак се оштетени.

На крај од сезона во есен ги перам со вап и тоа е тоа. Колата ја перам исклучиво кај бушавиот и таму ги третираат со четка влажна при секое перење.

Кас би ги препорачал патосниците од Самчо.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Јас одамна сакам нови патосници. Не знам какви, тоа е проблемот. :)

Мислам дека ќе ми фати око комбинацијата на Мац.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Гумени, ѓоа тазе испечена ќинеска папуча!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Чинам некој од овде имаше земено од Демикс, нека се јави како е задоволен од теписонските... Вака гледам луѓе добри коментари даваат.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Океј се еве ги тераат веќе година дена ако не и повеќе. Сосем пристојно согласно цената која ако памтам беше точно пола од фабричката. Само што малку на почеток со ножичка се помачив да ги отшијам логоата - секако.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Чинам некој од овде имаше земено од Демикс, нека се јави како е задоволен од теписонските... Вака гледам луѓе добри коментари даваат.

Зедов и јас воден од позитивните коментари на Дени, кои испадна дека биле оправдани. Супер се, препорачувам и јас. Барем јас ќе им бидам повторно муштерија кога ќе треба. :)

(Имаат опција и само една патосница да си нарачаш, ако на пример успееш да ја дупнеш возачката)