Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: зоки-златен на 02 Октомври 2024, 00:06:00 amсега им верувам на тие што ми викаа "Брз си и добро играш, ама чекај после 35тата, па ќе видиш"Најтопло ти препорачувам веднаш да ја фрлиш фразава во каминот, нека изгори до крај.Потем, собери ја пепелта во ваза и тркни до Калифорнија да ја истуриш во океанот.**Внимание!**Пази да не ти врати нешто ветерот назад како на The Dude.- Дали нагло престана со активности? (Велиш дека си бил постојано активен, ако разбрав добро)- Дали тоа траеше долго пред да се активираш пак (Не е важно што е спортот, дали тегови или фудбал)Ако сценариото е дека си бил редовен трчач, па макар не дал гол три месеци у населбаза да еден ден нагло престанеш со сето тоа и не правиш ништо освен домашни обврски - рецепт за самоуништување. Веруј му на чичо.Другар имам (кошаркар) што со такво сценарио заврши на операција за (или против?! ) проширени вени.
сега им верувам на тие што ми викаа "Брз си и добро играш, ама чекај после 35тата, па ќе видиш"
Цитат: Nandor The Relentless на 02 Октомври 2024, 00:49:41 amЦитат: зоки-златен на 02 Октомври 2024, 00:06:00 amсега им верувам на тие што ми викаа "Брз си и добро играш, ама чекај после 35тата, па ќе видиш"Најтопло ти препорачувам веднаш да ја фрлиш фразава во каминот, нека изгори до крај.Потем, собери ја пепелта во ваза и тркни до Калифорнија да ја истуриш во океанот.**Внимание!**Пази да не ти врати нешто ветерот назад како на The Dude.- Дали нагло престана со активности? (Велиш дека си бил постојано активен, ако разбрав добро)- Дали тоа траеше долго пред да се активираш пак (Не е важно што е спортот, дали тегови или фудбал)Ако сценариото е дека си бил редовен трчач, па макар не дал гол три месеци у населбаза да еден ден нагло престанеш со сето тоа и не правиш ништо освен домашни обврски - рецепт за самоуништување. Веруј му на чичо.Другар имам (кошаркар) што со такво сценарио заврши на операција за (или против?! ) проширени вени.Нагло прекинување со 6 год. пауза.
Пред 2 ипол години (фокус на бицепс)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Моментално после 2 ипол години пауза и намалена телесна тежина (имам проблем со покачување иско внесувам по 2900 калории)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Колку време би било потребно да се вратам на ова погоре (ако е постигнато само во 6 месеци)?
Баталете тие железа без везе да трошите снага и влечете гуми како аздисани, удрете повеке на секс и секогаш ке сте фит у топ форма.
Цитат: Jimny на 02 Октомври 2024, 14:29:02 pmБаталете тие железа без везе да трошите снага и влечете гуми како аздисани, удрете повеке на секс и секогаш ке сте фит у топ форма.И за зимоска да не користите парно, еве јас проаѓам цела зима со еден трупец метар и пол.
Цитат: nestor04 на 02 Октомври 2024, 11:57:07 amПред 2 ипол години (фокус на бицепс)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Моментално после 2 ипол години пауза и намалена телесна тежина (имам проблем со покачување иско внесувам по 2900 калории)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Колку време би било потребно да се вратам на ова погоре (ако е постигнато само во 6 месеци)?Зошто фокус на бицепс? Ако сакаш големи раце, тогаш фокусот треба да е на трицепс.Sent from my A001LG using Tapatalk
Лесно е на толку кг. Јас (лево) 52кг, другарот (десно) ≈80кг.После 3 иоол месеци вежбање.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)