Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Simo - Carrier159 Ќе треба градот да го менам за така Јбг ги прежалив веќе одамна.
Цитат: vladic3110 на 03 Октомври 2025, 20:23:44 pm@Simo - Carrier159 Ќе треба градот да го менам за така Јбг ги прежалив веќе одамна.Оди руска црква кај вулканизеро (Стево), одма накарши црквата до ангро маркет.Јас ко ги зедов беа фарбани тој монитираше гуми грепка нема, машината ја штелова да не допира на венецо ко ке врти и ко ќе монтира гуми.
Цитат: Simo - Carrier159 на 03 Октомври 2025, 17:58:24 pmДа, може смилевски да ги посетам, да видам што ќе понудат. Би бил многу среќен со паудеркоутинг да завршиме работа. Се надевам дека цената нема да биде колку сет нови бандаши И јас сакам кај нив зимските да ги средувам, само не сум стигнал на ред да отидам, ептен ми се вон стандардна рута. Ама вака квалитетен powdercoat изгледа како да прават.
Да, може смилевски да ги посетам, да видам што ќе понудат. Би бил многу среќен со паудеркоутинг да завршиме работа. Се надевам дека цената нема да биде колку сет нови бандаши
https://www.facebook.com/share/1ACKaXLwGs/?mibextid=wwXIfr(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)800eur da se zeme e sega za nadole dali ke izdrzi ne znam ama dobar donor ke bide.Sent from my iPhone using Tapatalk
Симо ако земаш од Шведска, ќе делиме превоз на автовоз
Нека ја земи уште оваа, ќе бараме после донор за живеалиште... ќе го селат од дома
Цитат: andrejnaumovski на 03 Октомври 2025, 20:38:08 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 03 Октомври 2025, 17:58:24 pmДа, може смилевски да ги посетам, да видам што ќе понудат. Би бил многу среќен со паудеркоутинг да завршиме работа. Се надевам дека цената нема да биде колку сет нови бандаши И јас сакам кај нив зимските да ги средувам, само не сум стигнал на ред да отидам, ептен ми се вон стандардна рута. Ама вака квалитетен powdercoat изгледа како да прават.На темава, имаа Смилевски вчера неколку powdercoated бандажи изложено на БМВ собирот во Дојран, и оставен чекан со УДРИ МЕ на хартија. Вака од блиску стварно квалитетно изгледаше финишот, а богами деца утепаа со чеканот по бандажите и стварно не се оштетија.
Имаат Швеѓаните цол. Црвени се. Барем имаа не знам сега како е. 100 евра беа.