Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Jimny на 26 Март 2026, 08:39:03 amБалкански пазар не се освојува со приказни колку другите возила се лошо а кинески најдобри , туку со докажан квалитет и реална цена и историја.Ти си тој што спомна конкуренција. Да цитирам:Цитат: Jimny на 26 Март 2026, 06:43:28 amОвој автомобил НЕ може да биде добра понуда за 34.000 евра кога во истиот ценовен ранг имаш конкуренција што е светлосни години напред технологија, квалитет, историја, сервис, вредност после продажба. Не можеш непроверен бренд да го продаваш по цена на веќе докажани производители и да очекуваш народот да аплаудира.Јас само ти побарав да ми дадеш пример.
Балкански пазар не се освојува со приказни колку другите возила се лошо а кинески најдобри , туку со докажан квалитет и реална цена и историја.
Овој автомобил НЕ може да биде добра понуда за 34.000 евра кога во истиот ценовен ранг имаш конкуренција што е светлосни години напред технологија, квалитет, историја, сервис, вредност после продажба. Не можеш непроверен бренд да го продаваш по цена на веќе докажани производители и да очекуваш народот да аплаудира.
Euroimpex novata 308ka 1.5 hdi za 26k€ ja nudat. Vaka ne mi lici losha cena za ubavo kolice diesel
58к за 320i, до кај стигнавме
Цитат: andrejnaumovski на 30 Март 2026, 18:20:06 pm58к за 320i, до кај стигнавме58k за 320i X-drive, пред 2 години беше 318i за 60к.