Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 686897 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29804
    • CARclub.mk
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #2115 на: 03 Јули 2017, 15:55:42 pm »
Во моментов во тој сегмент има интересни возилца за тие пари. Мислам дека уште може да се добие Fiesta за 9900, може да се добие и новиот Yaris за 9900, Fabia има за 9400/9900.. Отидоа здраво надоле сите.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #2116 на: 04 Јули 2017, 21:41:10 pm »
sto e rabotava  voa na parkingot na tojota iznaredeni fiJestive crveni!!??
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #2118 на: 14 Јули 2017, 20:52:01 pm »
Стварно интересна понуда и добар пакет. Ќе побарам вакво на тест наскоро.

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
« Одговори #2119 на: 01 Август 2017, 18:44:03 pm »
Кореа Аутотрејд немало да ја носи новата I30-ка пошто ќе била поскапа од аелантрата. Дури ни по порачка???? Која глупа политика. Моја другарка пред неколку месеци бараше I20 да порача но ја “откачија“ со изговор дека не носат I20 бидејќи биле скапи. Не сакаа дури ни по порачка да ја донесат. Поглупа политика здравје

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 226
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #2120 на: 01 Август 2017, 20:22:02 pm »
Кореа Аутотрејд немало да ја носи новата I30-ка пошто ќе била поскапа од аелантрата. Дури ни по порачка???? Која глупа политика. Моја другарка пред неколку месеци бараше I20 да порача но ја “откачија“ со изговор дека не носат I20 бидејќи биле скапи. Не сакаа дури ни по порачка да ја донесат. Поглупа политика здравје
Да, истото ми го кажаа и мене. Ама и30 исто пари би дошло со Туксонот, тоа е причината.

Gesendet von meinem Redmi 3S mit Tapatalk

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
« Одговори #2121 на: 01 Август 2017, 20:25:10 pm »
Да, истото ми го кажаа и мене. Ама и30 исто пари би дошло со Туксонот, тоа е причината.

На купецот е да одлучи, а не на продавачот. Можда закам I30 со пре фул опрема што кошта 35К. И што, ќе ми речат не може? Или се глупи или чорапите им смрдат  :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #2122 на: 01 Август 2017, 20:27:55 pm »
Ама да бидеме искрени, нити ти, нити па некој друг во Македонија ќе купи I30 со пре-фул-опрема што кошта 35к.

Отсутен Darko_sk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 104
« Одговори #2123 на: 01 Август 2017, 20:55:15 pm »
не ми е јасно како може официјален дилер на одреден бренд да каже не можеме да ти ја донесеме колата пошто е скапа? ај да кажеш сакаш да ти донесат од оној нивнион премиум бренд Genesis или како и да беше па да не можат.... ама за факин i20, i30 биле скапи? затоа после Порше ќе склучува договори за продажба на 100+ кусур коли наеднаш, а овие толку ќе продадат за 2 години.

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 226
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #2124 на: 01 Август 2017, 22:12:19 pm »

На купецот е да одлучи, а не на продавачот. Можда закам I30 со пре фул опрема што кошта 35К. И што, ќе ми речат не може? Или се глупи или чорапите им смрдат  :)
Другата причина што ми ја наведоа е носењето на резервни делови за истата, во смисол дека би биле обврзани да држат делови за истата на лагер.

Gesendet von meinem Redmi 3S mit Tapatalk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #2125 на: 01 Август 2017, 23:03:31 pm »
normalno donese edna i ti ja prodade, toa e najlesno... no posle toa kako sto rekol treba i rezervni delovi i servisi itn itn ... porano bese lesno eden model izlaga i posle 7 godini sledniot...
Porsche nema takov problem bidejki ne e privanik od tuka tuku cela korporacija zadniv stoi jbga ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #2126 на: 01 Август 2017, 23:21:18 pm »
Толку им се замара. Туксони за 19990 дизел си шиткаат. Нема конкуренција колата моментално.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #2127 на: 01 Август 2017, 23:38:16 pm »
heh imajki Tuksoni vije pa sega i 20ki i 30ki barate , preku lep pogaca baratee... :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9113
« Одговори #2128 на: 02 Август 2017, 12:20:26 pm »
најверојатно цената за i30 е околу 15 барем толку е во германија, немаат очигледно некој модел со извадено еден куп опрема за да го продаваат на балкан за 12к евра.

а за 15к можеш елантра да земеш и тоа супер опремена така што најверојатно не им се носи колата поради тоа.

башка кај нас еве нека го донесат и нека има горе долу иста категорија мотор со голф и многу повеќе опрема, многу малце луѓе би купиле Хјундаи

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6506
« Одговори #2129 на: 02 Август 2017, 12:36:14 pm »
Реално еве колку кошта нов и30 со топ опрема и 1.6 дизел. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/hyundai/i30/boimpm.html
На таа цена одземи околу 500-600 евра за регистрација пошто е вклучена во цената.