Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еден Х5 како би ми дошол
Цената неможе да е иста е муабетот. А не што би избрал. Само гумите се 3х поскапи на Сувот...
Цитат: MarceCvarce на 03 Август 2017, 11:04:12 amЦитат: zeroSignal на 03 Август 2017, 09:51:29 amТи ги гледаш малку низ розови очила, судејќи по аватарот.па не баш него гледам од моја перспектива само.Пред 10 години исто купив нова кола, сеат. И тогаш имаше Хјундаи во таа класа беше Getz. На крај памет не ми беше да ја купам иако беше поефтина. едно ставно тапа ми беше и надворешно и внатрешно. Иако количето беше топ во поглед на квалитет и доверливост.10 години подоцна не ни помислив да купувам сеат или било кој бренд на VW едноставно поради причината дека Хјундаи веќе изгледа стварно светлосни години подобро од тоа што беше. Има конкурентна цена. Нема ужас скап сервис. Има сервисен интервал од 15к. Дополнително, нов модел Елантра а одлична акциска цена. Во исто време гледав и тојота и форд.Барем кај нас цената игра голема улога, јас повеќе од тоа неможев да си дозволам и сакав да добијам што повеќе за парите.Кога би имал дупло поголем буџет реално Туксонот како возило не би го прескокнал.Затоа викам ќе видиме до кај ќе стигнатЗа ова дискутираме. Тусон за 20000 или и30 со ист мотор или иста опрема?
Цитат: zeroSignal на 03 Август 2017, 09:51:29 amТи ги гледаш малку низ розови очила, судејќи по аватарот.па не баш него гледам од моја перспектива само.Пред 10 години исто купив нова кола, сеат. И тогаш имаше Хјундаи во таа класа беше Getz. На крај памет не ми беше да ја купам иако беше поефтина. едно ставно тапа ми беше и надворешно и внатрешно. Иако количето беше топ во поглед на квалитет и доверливост.10 години подоцна не ни помислив да купувам сеат или било кој бренд на VW едноставно поради причината дека Хјундаи веќе изгледа стварно светлосни години подобро од тоа што беше. Има конкурентна цена. Нема ужас скап сервис. Има сервисен интервал од 15к. Дополнително, нов модел Елантра а одлична акциска цена. Во исто време гледав и тојота и форд.Барем кај нас цената игра голема улога, јас повеќе од тоа неможев да си дозволам и сакав да добијам што повеќе за парите.Кога би имал дупло поголем буџет реално Туксонот како возило не би го прескокнал.Затоа викам ќе видиме до кај ќе стигнат
Ти ги гледаш малку низ розови очила, судејќи по аватарот.
Sa spiska Trend paketa opreme ugrađene u ovu verziju, prodavac izdvaja nekoliko najvažnijih stavki: stop/start sistem, dvozonski automatski klima uređaj (uključuje ventilacione otvore i u zadnjem delu vozila), prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača, disk kočnice na sva četiri točka sa elektronskim asistencijama (ABS+EBD+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti i pomoć pri kretanju uzbrdo. Pored toga, kupcima su na raspolaganju: kožom obložen volan (sa električnom servo asistencijom) podesiv po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača, elektropomični, grejani spoljni retrovizori u boji vozila, prednja sedišta podesiva u četiri pravca sa lumbalnom podrškom, tempomat sa funkcijom ograničenja brzine, putni kompjuter; tonirana stakla, audio sistem sa osam zvučnika, električna ručna kočnica, projektorski halogeni farovi sa ručnom nivelacijom, halogenim dnevnim svetlima i svetlima za maglu sa funkcijom zaokretanja.