Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Poeftino e nego preku A1. Bonus prasanje dali vazi ova i za motor ili samo za kola?Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Пакетот од халк и А1 се различни затоа и претпоставувам дека се поевтини. Ке ги исконтактирам кај нив имам бројче да видам како иде процедурата
Јас сум во Мотоцентар моментално. Дали Мотоцентар соработува со осигурувањето?Тука сум па пишете асап, да не пеашувам глупости.
Zdravo na site,ORYX Assistencija moze da se kupi i vo Telekom i A1. Kako fizicki lica taka i pravni subjekti. Cenite sedaleku poeftini otkolku vo AMSM. Vklucuvajki gi i limitite koie se daleku podobri i pogolemi.Ja ima i vo slednive osiguruvanja - UNIQA, HALK Osiguruvanje, EVROINS, Winner.Ja ima vo slednive banki: Silk Road Banka, UNI Banka, Stopanska banka Skopje, HALK Banka.Ja ima i vo Automakedonija, Motocentar, CERTUS Tehnicki pregledi, Diners.Lizing kompanii : Sleasing, NLB Leasing, Stopanska banka leasing
Ко можи зелениот картон така, оти и ова да не можи!? Башка условувања преку полиса, банка, оператор, лош принцип според мене.