Автор Тема: Volvo V60 Recharge Inscription  (Прочитано 21252 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Одг: Volvo V60 Recharge Inscription
« Одговори #210 на: 07 Август 2025, 09:49:30 am »
Top, moram da stavam kuka.... Odamna ja odlozuvam

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #211 на: 07 Август 2025, 10:36:11 am »
Пред некој месец бев Комо. Баш беше добро средено. Паркот го реновираат.

Мене баш ми се виде ОК местото.  Каков сладолед сум јадел, ау ау :)

Него, Милано да видиш која дупка е сега :D на пет минути од Дуомо.

Се ќебапи. Мизерија жива. Скрос ме разочара Италија. Не е таа Италија што бев пред 10 години.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3034
  • Слобода или смрт
« Одговори #212 на: 07 Август 2025, 12:14:57 pm »
Милано ми е на дното од сите европски градови што сум ги посетил. Како минува времето се повеќе сфаќам дека истоков станува се подобар и подобар споредено со западот. Братислава, Прага па еве и Софија дури би ги ставил пред Милано во секое време.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1720
« Одговори #214 на: 07 Август 2025, 14:04:02 pm »
Милано ми е на дното од сите европски градови што сум ги посетил. Како минува времето се повеќе сфаќам дека истоков станува се подобар и подобар споредено со западот. Братислава, Прага па еве и Софија дури би ги ставил пред Милано во секое време.

Ако си го видел од Милано само Дуомо, да.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3034
  • Слобода или смрт
« Одговори #215 на: 07 Август 2025, 15:56:42 pm »

5 дена седев го видов градот и околината. И дуомо беше најсветлата точка од цел милано.
Ако мислиш на севбер од Милано и езерата тие не се вклучени во коментарот туку исклучиво градот.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1720
« Одговори #216 на: 07 Август 2025, 16:06:50 pm »

5 дена седев го видов градот и околината. И дуомо беше најсветлата точка од цел милано.
Ако мислиш на севбер од Милано и езерата тие не се вклучени во коментарот туку исклучиво градот.

3 недели поминав есента/зимата во Милано. Прво одење беше на 4-5 дена после се вратив своеволно уште 2 недели да го до-доживеам (и можам уште 2-3 месеци комотно да отседам да го изнауживам). Да, за жал голем дел од градот е населен со мигранти и уништен, ама сѐ уште има прекрасни, главно италијански населби, како Porta Venezia, Porta Romana, Porta Garibaldi, Isola, Brera, Porta Monforte, Zona Risorgimento, сите полни со локални кафулиња, ресторани, барови. Милано не се гледа, Милано се доживува и ако не знаеш кај одиш многу лесно може да ти е грд (како што повеќето го доживуваат).

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #217 на: 07 Август 2025, 16:53:19 pm »
Софија пред Милано. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230