Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 04 Април 2023, 09:44:52 amВчера по дождот на Партизанска некој газеше вакво исто со SK 8XXX AV табличка и баш ја запамтив и си реков да не е таа, ама не си бил ти. Инаку шлајфуваше доста на пешачкиот, нешто се брзаше некаде изгледа. Нема шанси да шлајфува заради 4х4. Барем мојата никогаш не шлајфува!
Вчера по дождот на Партизанска некој газеше вакво исто со SK 8XXX AV табличка и баш ја запамтив и си реков да не е таа, ама не си бил ти. Инаку шлајфуваше доста на пешачкиот, нешто се брзаше некаде изгледа.
Цитат: miksi на 04 Април 2023, 12:48:56 pmЦитат: Deni на 04 Април 2023, 09:44:52 amВчера по дождот на Партизанска некој газеше вакво исто со SK 8XXX AV табличка и баш ја запамтив и си реков да не е таа, ама не си бил ти. Инаку шлајфуваше доста на пешачкиот, нешто се брзаше некаде изгледа. Нема шанси да шлајфува заради 4х4. Барем мојата никогаш не шлајфува!Изгаси сите системи, пушти launch control навечер на поладно на дожд со летни гуми и ќе видиш како може
@martinmax немам пробано со нив, ама со Spotify преку carplay кај мене нема никакво сецкање. Пробај го и него, за да видиш после како да го решиш проблемот.
Пробав со Спотифај, помалку се случува ама сеуште се јавува сецкањето. Тоа што е интересно, надвор пд град, не се случува проблемот. Ваљда му сметаат други мрежи, преоптовареност на фрекфентен опсег.
И кај мене сецка ваерлес карплеј ( додуша на друг бренд не на шкода) и нема правило, некад функционира топ некад не. Кренав раце.Sent from my iPhone using Tapatalk