Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Требаше Пунто Ево а не 500 во изборот
Цитат: FilipM на 09 Декември 2011, 13:55:32 pmТребаше Пунто Ево а не 500 во изборотАко веќе се з'гнам да земам Фиат, би го сторил тоа за 500ка. Ептен е јако на изглед според мене, ем е такво-цакано!
Некна ми се виде многу слатко вака ко за девојче!
Цитат: Sportex на 09 Декември 2011, 14:12:41 pmНекна ми се виде многу слатко вака ко за девојче! Кажи а? Оригинал, ко да Дени да е дизајнирано Но хард филингс, се шегуваме.
Кога сме кај Фиат 500, го имаше и во интересни понуди еве и тукаhttp://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/711627?searchID=1069769&Idx=6
А некој дали има посетено Опел салоните ? Гледам трубат по реклами 7 дена со опел, попуст до 4ХХХ евра. Проверете тоа
Kaptiva, Antara isti k# ne gi biva ni dvete
До 4ХХХ може да даваат на Антара, не на нешо друго Мада да, и ја чув дека има нешо попуст. Во Олимпија даваат и поклон Само што лошо ја склопиле рекламата на радио - „Дојдете во Олимпија моторс, и добијте подарок“... Ако само пројдам онака у посета, без ништо да купам, ќе ми даат поклон??