Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Zile на 12 Септември 2022, 20:34:16 pmЦитат: riki_staff на 12 Септември 2022, 20:16:56 pmЦитат: Zile на 12 Септември 2022, 19:50:51 pmМного е друже и 400€. Мене за кров, хауба, горен дел од гепек и двата стуба од хауба до гепек ми побараа 150 евра со негов материјал. Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkКаде и кога тоа?Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkПред месец ипол во Ѓорче по 4ти Јули на крај од улицата па лево. Не ми текнува како се викаше сервисот. Чичко ми го закачи браникот на колата го фарбаше кај него и заедно бевме да си ја земе колата со меривата па воедно и мајсторот ја погледна и колата и кажа цена.Ете сеа нека е и 200€ пак мислам дека е ок цена.Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkНаписмено или усно низ зуби ти промрљал?Тоа е речиси пола кола и уште пред 10 години не беше испод 200-300 евра, а можеби и 400 евра, веќе и јас не се сеќавам.
Цитат: riki_staff на 12 Септември 2022, 20:16:56 pmЦитат: Zile на 12 Септември 2022, 19:50:51 pmМного е друже и 400€. Мене за кров, хауба, горен дел од гепек и двата стуба од хауба до гепек ми побараа 150 евра со негов материјал. Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkКаде и кога тоа?Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkПред месец ипол во Ѓорче по 4ти Јули на крај од улицата па лево. Не ми текнува како се викаше сервисот. Чичко ми го закачи браникот на колата го фарбаше кај него и заедно бевме да си ја земе колата со меривата па воедно и мајсторот ја погледна и колата и кажа цена.Ете сеа нека е и 200€ пак мислам дека е ок цена.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Цитат: Zile на 12 Септември 2022, 19:50:51 pmМного е друже и 400€. Мене за кров, хауба, горен дел од гепек и двата стуба од хауба до гепек ми побараа 150 евра со негов материјал. Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkКаде и кога тоа?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Много е друже и 400€. Мене за кров, хауба, горен дел од гепек и двата стуба од хауба до гепек ми побараа 150 евра со негов материјал. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Цитат: Mikius на 12 Септември 2022, 20:40:42 pmЦитат: Zile на 12 Септември 2022, 20:34:16 pmЦитат: riki_staff на 12 Септември 2022, 20:16:56 pmЦитат: Zile на 12 Септември 2022, 19:50:51 pmМного е друже и 400€. Мене за кров, хауба, горен дел од гепек и двата стуба од хауба до гепек ми побараа 150 евра со негов материјал. Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkКаде и кога тоа?Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkПред месец ипол во Ѓорче по 4ти Јули на крај од улицата па лево. Не ми текнува како се викаше сервисот. Чичко ми го закачи браникот на колата го фарбаше кај него и заедно бевме да си ја земе колата со меривата па воедно и мајсторот ја погледна и колата и кажа цена.Ете сеа нека е и 200€ пак мислам дека е ок цена.Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkНаписмено или усно низ зуби ти промрљал?Тоа е речиси пола кола и уште пред 10 години не беше испод 200-300 евра, а можеби и 400 евра, веќе и јас не се сеќавам.Незнам зашто писмено а може и на нотар требаше да одиме. Едноставно, виде што треба да се фарба и кажа цена, јас не го тепав по уста. Кај мене олеснително е што нема китирање, варење сечење. Туку струга лакот и бојата става подлога и фарба.Едит: дури ми рече остави ја денес за два три дена дојди земи си ја.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Прилеп се во друг универзум, другар плати 2500е за 3ка бемве од 83та, сеа до душе и го прснаја заштита одоздола, ама 2500 Нема лабао во Лагоо Sent from my SM-A202F using Tapatalk
Доколку некој сака да порачува масла од таа страница нека ми пише во ПП за попуст (5% на сите масла и 10% на AMSOIL маслата)
Цитат: nestorodario на 16 Септември 2022, 11:24:36 amДоколку некој сака да порачува масла од таа страница нека ми пише во ПП за попуст (5% на сите масла и 10% на AMSOIL маслата)Колку е отприлика време на достава, франко Скопје?
16.09.2022:Порачано е масло Amsoil XL Boosted 10W-403.785 литри за 29.97€≈1850 ден. со достава во Германија od ato24.de, прв пат порачувам од таму, инаку порачувам од autodoc.de1 литар масло ме кошта 485 ден.Доколку некој сака да порачува масла од таа страница нека ми пише во ПП за попуст (5% на сите масла и 10% на AMSOIL маслата)Слика:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Dobar si, si ja steduvas poleka astrata.Inaku side airbag toa mislam e opcija da se isklucat stranicnite airbag-ovi bidejki prednite nema opcija da se isklucat za toa i gi nema....Sent from my SM-J600FN using Tapatalk