Автор Тема: Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата  (Прочитано 19850 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
Одг: Vozzi Помош на пат!
« Одговори #135 на: 04 Февруари 2024, 19:07:33 pm »
Чудо беше да опстане, луѓе го активираа ма враќање од одмор да не трошат гориво.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #136 на: 04 Февруари 2024, 19:53:42 pm »
Чудо беше да опстане, луѓе го активираа ма враќање од одмор да не трошат гориво.

Кај беше со инфово летоска... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #137 на: 04 Февруари 2024, 20:06:44 pm »
Кај мене ја отвора апликацијата, не сум користел до сега но не пишува дека има проблем.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2217
« Одговори #138 на: 04 Февруари 2024, 20:30:09 pm »
На LinkedIn имаат објава од пред 1 месец, а мислам дека никогаш и не се толку активни на социјалните мрежи со постови и објави, не ќе да е показател тоа.
На Play Store има нови ревјуа од луѓе што користеле услуги, така да... Мада има едно ревју од некој што сам си платил (корисник, не тие што шлепаат), па им испратил за рефундација на нив, му рекле да почека со процесот, имале доста.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
« Одговори #139 на: 04 Февруари 2024, 20:43:09 pm »

Озбилно? Ако така правеле значи стварно стока народ има, и нешто што функционирало добро ќе го поебат и никој веќе нема да може да ја користи услугата ако пропадне фирмата. Или и да не пропаднат, ќе зголемат цени, ќе намалат бенефити и ќе донесат нови мерки за да се заштитат од такви преваранти, кои може нема да се поволни и за останатите корисници.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #140 на: 04 Февруари 2024, 21:33:21 pm »
Еден и од форумов беше, да не го барам постот да го цитирам…

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #141 на: 04 Февруари 2024, 21:44:03 pm »
Кај мене ја отвора апликацијата, не сум користел до сега но не пишува дека има проблем.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Што ќе ти е па тебе со нова новцата кола :P

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1729
« Одговори #142 на: 04 Февруари 2024, 22:10:02 pm »
Уплаќаш Vozzi > шибаш на одмор > вадиш рандом црево > гратис бензин за назад и патарини.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #143 на: 04 Февруари 2024, 22:22:15 pm »
Октомври мене ми збрка работа, немав никаков приговор дека нешто матат од тој шо ме шлепаше. Не манав принт скрин ама се сеќавам како да ми излезе нешто као за наплата на шлепот дека услугата коштала некоја 2000+. Евра.

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2087
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #144 на: 05 Февруари 2024, 00:13:20 am »
Уплаќаш Vozzi > шибаш на одмор > вадиш рандом црево > гратис бензин за назад и патарини.

Браво не сум во тек со случувањата како да се активира услугата за бесплатен бс95 33 литри?

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6850
  • French diamond
« Одговори #145 на: 05 Февруари 2024, 02:18:12 am »
Сигурно тие нафта пијат, останете без гориво и ќе ве шлепаат гратис, секако.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #146 на: 05 Февруари 2024, 06:38:00 am »
Октомври мене ми збрка работа, немав никаков приговор дека нешто матат од тој шо ме шлепаше. Не манав принт скрин ама се сеќавам како да ми излезе нешто као за наплата на шлепот дека услугата коштала некоја 2000+. Евра.

За некој смешен дефект беше кај тебе 20-30еур мислам

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1729
« Одговори #147 на: 05 Февруари 2024, 08:34:28 am »

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #148 на: 05 Февруари 2024, 09:18:57 am »
Комбинации.

https://biznisvesti.mk/godishen-odmor-ne-mozhat-da-si-dozvolat-55-otsto-od-makedontsite/

Црногорците си се постојано на одмор ;D

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #149 на: 05 Февруари 2024, 10:46:08 am »
@MAPJAH Ако алудураш на мене дека бил 20 евра дефект не беше, Јас на лице место неможев да го најдам проблемот, а пробав. Расипана расплињача (друкаше притисок огромен) излезе на крајот, околу 200е по мајстори
Опцијата за шлеп  или сервис  ја одлучија од таму после зборање за проблемот.
   Проблемот беше шо без грешки ниту пак маки некакви колата ми го исфрли цел антифриз, среќа го фатив во моментот на течење оти седев в место и приметив на  светлата чад/пареа. Да ја носев таму во локален сервис место шлеп, ќе ја закрпеа, ќе ја преегреев 50км подолу на некој семафор и ќе останев и без мотор со искористено осигурање и да платам цел шлеп до Битола, исто како шо ја закрпија во сервисот во Бт, менаа црево, спојка го наполнаа цел антифриз, ми рекоа нема ништо ни на компјутер ни вака на кола, терај црево попуштило на пластична спојка во внатрешноста не се приметувало лесно, само кога ќе го гибнеле под одреден агол го прскало цел антифриз. И стварно изгледаше и звучеше нормално колата.
 Среќа шо од сервис слегов одма на плинар, да се договорам да менат се  од спојки на црева нови, ја стави на компјутер дури зборавме дека имав мака, рече расплињачата ти е отидена, некој си притисок ми го покажа требало да е максимум 0.7 бар, кај мене регистрираше 2.5.
  Друг пат ако земам осигурање значи да го користам исклучиво ако ја превртам колата на кров и да не можам самиот да ја вратам на тркала  или евентуално ако се запали целата напред па да барам шлеп.

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html