Да споделам прво искуство со Vozzi, имав купено лани пакет за Европа, а со него ми следуваше гратис пакетот за Македонија.
Пред две три недели ми истече европскиот пакет, а остана другиот пакет за Македонија на телефонот на девојка ми, кој што завршува за 5-6 дена.
Вчера имав ситуација каде што имаше потреба од влечна служба, па си реков ете прилика да го испробам Vozzi макар во Македонија.
Си кликнав на апликацијата каков сервис ми е потребен и во рок од 1 минута ми се јавија од Vozzi, личноста зборуваше на српски и ми јавија од српски број.
Прашаа само до каде треба да се однесе возилото и рекоа дека за кратко ќе ми се јави некој од соработниците со локација најблиску до мојата.
Следниот повик од влечната служба го добив во рок од 3-4 минути, а истите пристигнаа на мојата локација за 10 минути.
Беа ептен професионални, си ја завршија работата топ.
На крај во апликацијата ми беше одземена услугата "Шлеп до 40 километри" и статусот на пакетот се смени во "Делумно искористен".
Презадоволен засега, одма си купив нов европски пакет, како продолжение на тој што ми истече.