Автор Тема: Vozzi Помош на пат! - Пропадна и не работи веќе апликацијата  (Прочитано 19836 пати)

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6152
Одг: Vozzi Помош на пат!
« Одговори #45 на: 30 Јули 2022, 20:45:59 pm »
Е па...

Шлеп, такси, хотел, авион... Што сакаш - тоа, за 2500.

За 2500, шлеп во странство на телефон не креваат.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2217
« Одговори #46 на: 30 Јули 2022, 21:22:05 pm »
Бидејќи на мапата на Vozzi нема означено сервисери/шлеп 100km пред Патра, па надолу (јас ќе одам на Закинтос), вчера ги прашав на мејл како би одело доколку имам потреба.

Ми одговорија дека освен тие означените на мапата, си имале и партнери надвор од тие и ми рекоа викај/ѕвони ни и не се замарај :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #47 на: 30 Јули 2022, 21:29:33 pm »
Пазете, 72 часа треба да поминат од активација за да можете нивните услуги да ги користите. Значи 3 дена пред тргање на одмор. 

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #48 на: 30 Јули 2022, 21:42:25 pm »
Јас со каското имав некој пакет и ми пукна дифузер за вода се јавив на агентот си организираа се, пратија шлеп и ја однесоа колата во сервис. Мали пари се овие за да те боли глава и да плаќаш работи кои што може да се избегнат. И не се работи секогаш за дефект, може ќе изгубиш клуч, некој ќе те удри, ќе ти скршат стакла итн итн.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #49 на: 30 Јули 2022, 21:56:06 pm »
Е па...

Шлеп, такси, хотел, авион... Што сакаш - тоа, за 2500.

За 2500, шлеп во странство на телефон не креваат.
Белгија за 2км шлепање,1500€.
За 2500 рачунај макс 5км.😂
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6152
« Одговори #50 на: 30 Јули 2022, 22:03:01 pm »
Јас со каското имав некој пакет и ми пукна дифузер за вода се јавив на агентот си организираа се, пратија шлеп и ја однесоа колата во сервис. Мали пари се овие за да те боли глава и да плаќаш работи кои што може да се избегнат. И не се работи секогаш за дефект, може ќе изгубиш клуч, некој ќе те удри, ќе ти скршат стакла итн итн.

Оди на @Mikius објасни му дека не е само исправноста на возилото факторот на одлука.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
« Одговори #51 на: 30 Јули 2022, 22:20:21 pm »
Зимај го пакетот од 2500 и не му ја мисли.
Ако некој има искуство да каже дали се брзи ако ти затреба шлеп или треба како амсм пола ден да ги чекаш?
Пред месец на комбето ми рокна гума врне истура, ај средив ивадив резервна се и да ги оштрафам штрафовите трт нејкат да пуштат, па барај шипка низ комбе па како за среќа најдов една ногарка од маса и ми заврши работа. Да имав некое вакво како возии ке си седев во комбе и ке чекав да завшат работа   
Гледам и на вози нема опција за комбе...
Од амсм сум разочаран, после сообраќајка чекавме 3 саати за да дојде шлеп...

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #52 на: 30 Јули 2022, 22:36:13 pm »

Оди на @Mikius објасни му дека не е само исправноста на возилото факторот на одлука.
шо да ми објаснува кога сум плиток у размислување, у ствари не ни размишљам ;)

Отсутен balanar

• Редовен
« Одговори #53 на: 30 Јули 2022, 23:55:34 pm »

Se igra nekoya igra.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #54 на: 31 Јули 2022, 10:41:31 am »
Плот твист:

На Рената, водата му е од климата 😁

Отсутен balanar

• Редовен
« Одговори #55 на: 31 Јули 2022, 12:27:04 pm »
Сепак не.

Отсутен balanar

• Редовен
« Одговори #56 на: 24 Март 2023, 14:57:40 pm »
Да ги „префрлам“ постовите тука:

Дечки чисто како инфо, има 20% попуст на Vozzi пакетите додека трае саемот во Белград (28 март). Јас планирав да вадам нареден месец ама ќе извадам 2 недели порано да зашпарам некој денар

Мене ми истекува во јули, треба да ги прашам дали ако сега купам ќе се активира по истекот на стариов...

Сепак не бива, добив одговор на мејл.

Цитат
Poštovani XXX

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Proverili smo u sistemu i ustanovili da vaš VOZZi Evropa MAX paket ističe upravo tada kada ste rekli da ističe (30.07.2023.). Na žalost, prema datumu isteka, nije omogućena obnova paketa u ovom periodu jer je preostalo više od dva meseca do isteka vašeg paketa. Akcija popusta od 20% se odnosi na nove korisnike i one koji su stekli uslov za obnovu paketa tj. onima kojima paket ističe u naredna dva mesca

Nadamo se da je to u redu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, nedoumica ili sugestija osećajte se slobodnim da nas naknadno kontaktirate.

Отсутен Xristijan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 222
« Одговори #57 на: 24 Март 2023, 16:19:10 pm »
Preporaka od mene za Vozzi, go imam toj Evropa da se najde koga se odi na odmor, a vo Skopje  lani trebase da ja preflam kolata od eden servis vo drug bez vozenje, pa da iskoristam od paketot, za 20min dojde slep sluzba.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #58 на: 24 Март 2023, 17:01:55 pm »
Џабе си го фрлил пакетот вѓубре,  за низ град ти следува еден шлеп бесплатен со регистрацијата на колата.
Инаку има стварно некој искористено досега од пакетов, особено за надвор од државата, се мислам да земам еден сеа дур  е попустот.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен balanar

• Редовен
« Одговори #59 на: 24 Март 2023, 17:03:51 pm »
Џабе си го фрлил пакетот вѓубре,  за низ град ти следува еден шлеп бесплатен со регистрацијата на колата.
Инаку има стварно некој искористено досега од пакетов, особено за надвор од државата, се мислам да земам еден сеа дур  е попустот.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Не му е пакетот во ѓубре, него само ја губи таа ставка (шлеп) од пакетот  ;D