Автор Тема: Фејк Тјунинг!  (Прочитано 367269 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Одг: Фејк Тјунинг!
« Одговори #1095 на: 28 Ноември 2013, 19:48:58 pm »
Има многу такви коли. Предни таблици треба да се „опциони“ :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1495
« Одговори #1096 на: 01 Декември 2013, 14:14:07 pm »
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=1001733
љељеееее каков сеад  8)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
« Одговори #1097 на: 01 Декември 2013, 14:56:53 pm »
ахахах.....sead.

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #1098 на: 01 Декември 2013, 15:07:57 pm »
Колава пак сменила газда ;D

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #1099 на: 02 Декември 2013, 14:45:52 pm »

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #1100 на: 02 Декември 2013, 18:26:41 pm »
Ja bi rekol, so ramka e sabanska tablicata, ili i mene kabrioto mi e sabansko :D ?

Отсутен KingLion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 80
« Одговори #1101 на: 03 Декември 2013, 12:54:43 pm »

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
« Одговори #1102 на: 03 Декември 2013, 15:17:22 pm »
Добар бандаж..
New blood of old school

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #1103 на: 03 Декември 2013, 15:31:33 pm »
Само штета што вакви бандажи завршуваат во сељаци ....

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #1104 на: 03 Декември 2013, 16:16:24 pm »
МК фејк тјунинг
Stage 3 - Лепење на таблица на шасија, без оквир

Сеуште не можам да разберам зошто инсистирање на тој глуп црн оквир околу таблицата кој и онака е наметнат на сила и не е дел од самото возило?

За другите работи се слагам во потполност, ама за оквиров... Барем да е нешто силиконски транспарентен или во боја на каросерија, ајде де..

Оквирот е прпопишан со правило за употреба на таблицата. Дали ја личи таблицата со нејзе или не, тоа е дискутабилно, но истата се користи поради правото на полиција ( и тоа е дискутабилно ) да спрема сопствена проценка истата ја извади.
Ако е заштраена/залепена, ке ја откорне ич не му чуе.
Визуелно не е на сопственикот да одлучува дали личи, има пропис, кој што ние се замислуваме дека сме уметници, па не ни паше со лајсната од браникот, и ајде по свое ќеф ќе тераме.

Тука да ги надополнам и скрнавењата на самите рег. таблици од типот, бришење на црвените линии, партиски знакчиња и амблеми од клубови.

Па и нема баш да ја искорне. Некаде во грција сеуште стои табличка од кадетот извадена од полицијата поради непрописно паркирање на солунското пристаниште. Ама поради тоа што задната е наместена на друг начин пробале и неможеле да ја извадат па само предната ја земале. На враќање нормално се лепеш со тој пред тебе и не ни приметуваат дека нема напред таблица. А сега може да ми се фатат од грција кога ќе и платам. Кога ќе си ја земеме егејска тогаш ќе ја платам казната за паркирање во солун.. :D

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #1105 на: 03 Декември 2013, 18:41:22 pm »
МК фејк тјунинг
Stage 3 - Лепење на таблица на шасија, без оквир

Сеуште не можам да разберам зошто инсистирање на тој глуп црн оквир околу таблицата кој и онака е наметнат на сила и не е дел од самото возило?

За другите работи се слагам во потполност, ама за оквиров... Барем да е нешто силиконски транспарентен или во боја на каросерија, ајде де..

Оквирот е прпопишан со правило за употреба на таблицата. Дали ја личи таблицата со нејзе или не, тоа е дискутабилно, но истата се користи поради правото на полиција ( и тоа е дискутабилно ) да спрема сопствена проценка истата ја извади.
Ако е заштраена/залепена, ке ја откорне ич не му чуе.
Визуелно не е на сопственикот да одлучува дали личи, има пропис, кој што ние се замислуваме дека сме уметници, па не ни паше со лајсната од браникот, и ајде по свое ќеф ќе тераме.

Тука да ги надополнам и скрнавењата на самите рег. таблици од типот, бришење на црвените линии, партиски знакчиња и амблеми од клубови.

Па и нема баш да ја искорне. Некаде во грција сеуште стои табличка од кадетот извадена од полицијата поради непрописно паркирање на солунското пристаниште. Ама поради тоа што задната е наместена на друг начин пробале и неможеле да ја извадат па само предната ја земале. На враќање нормално се лепеш со тој пред тебе и не ни приметуваат дека нема напред таблица. А сега може да ми се фатат од грција кога ќе и платам. Кога ќе си ја земеме егејска тогаш ќе ја платам казната за паркирање во солун.. :D
Тоа така ти си мислиш.....
На следното одење во Грција на граница нема да те пуштат да поминеш додека не си ја платиш казната...
Пак си наебал....

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #1106 на: 03 Декември 2013, 18:52:13 pm »
Ако сменил табли од кај ќе знаат дека е тој.Него не го пишале лично,само му зеле таблица.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #1107 на: 03 Декември 2013, 19:24:54 pm »
Кај им иде Кими на грците, гордост е он наша македонска. Тоа еднаш бил пошто морал, иначе не им иде он, на нив ќе им ги остава парите. СОЛУН ДА НИ ГО ВРАТАТ!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1108 на: 03 Декември 2013, 19:26:30 pm »
А жените да ни ги остаат ко ќе го враќаат или да си ги земат :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #1109 на: 03 Декември 2013, 19:42:56 pm »
Кај им иде Кими на грците, гордост е он наша македонска. Тоа еднаш бил пошто морал, иначе не им иде он, на нив ќе им ги остава парите. СОЛУН ДА НИ ГО ВРАТАТ!
Не ви го враќаме.