Автор Тема: Аудиo опрема  (Прочитано 311789 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Beats By Dr.Dre Sluaslki NOVI
« Одговори #75 на: 19 Ноември 2012, 02:22:27 am »
еј свашта... 200 па и 400 уса за пар слушалици... дал сте нормални бре? прво слушалици не поднесувам... а второ, дефиниција за слушалки ми се оние за вокмен или дискмен... овие се профи и ваљда му служат за на диџејот кога мести песна да смикса..

ај нек ме просветли некој, во домашни услови каква вистинска практична примена би имале? да не слушам гласна музика? да гледам порки? да свирам на сајзер? и сето тоа за да не ме слушаат по дома или комшилук? па на слушалки си е на слушалки, никако неможе да биде како на сараунд... значи? практиќчна примена за?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7275
« Одговори #76 на: 19 Ноември 2012, 12:03:04 pm »
Кога играв Call of Duty: Modern Warfare со вакви слушалки, останав подзинат ради квалитетот на звукот, можноста да дадат бас, чист звук, јачината, фактот дека звукот останува ист и при маx volume, ергономијата на слушалката врз увото, редуцирање на надворешни звуци ...

Претходно користев Bose, ги имав на недела дена, ама овие beats by dre, тогаш прв пат ме замислија да спукам стварно 400 долари за слушалки.
Све друго што пробав до слушалка, веќе не беше исто.

Едино овие Soul, на Лудакрис ги немам тестирано.

За мене, слушалките можеби се малце поскапи, ама не верувам дека ке најдеш нешто приближно добро.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #77 на: 19 Ноември 2012, 12:56:05 pm »
еј свашта... 200 па и 400 уса за пар слушалици... дал сте нормални бре? прво слушалици не поднесувам... а второ, дефиниција за слушалки ми се оние за вокмен или дискмен... овие се профи и ваљда му служат за на диџејот кога мести песна да смикса..

ај нек ме просветли некој, во домашни услови каква вистинска практична примена би имале? да не слушам гласна музика? да гледам порки? да свирам на сајзер? и сето тоа за да не ме слушаат по дома или комшилук? па на слушалки си е на слушалки, никако неможе да биде како на сараунд... значи? практиќчна примена за?

Се си у право осим задњето, дома имам пробивен вуфер и кога ќе легнат мојве а и комшииве нема резон да го пуштам. Овака пребацуеш на слушалици и уживаш.

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #78 на: 19 Ноември 2012, 14:43:34 pm »
слушалки и тоа како се наоѓаат кога сите по дома се заразени со турски серии

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #79 на: 19 Ноември 2012, 16:37:41 pm »
Kaj мене од подолго користење ме боли глава, практикувам слушалки полукругот да е метален лимен па ќе го свиткам контра до крај и ќе попуши по лабави ќе бидат.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #80 на: 19 Ноември 2012, 18:59:33 pm »
Зенхајзер.
Точка.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #81 на: 19 Ноември 2012, 19:02:58 pm »

Ако мислиш на сони ериксон вокмените.. Имам Live with Walkam Со вакви слушалки

Подобри слушалки во живот немам слушнато... Само на нив слушам, имаат перфектен глас, а и ништо друго одоколу не се слуша, само песната...

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
« Одговори #82 на: 19 Ноември 2012, 19:19:00 pm »
Кога сме кај слушалките, брат ми од америка ми има донесено со вибрации (работеа на батерии), сега незнам кој модел точно ама кога ке мавнеше бас дискотека г*** да јаде, а звукот беше совршенство. Извини уште еднаш за темава малку забегавме :D Со среќа продажбата
>>>>><<<<<

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #83 на: 19 Ноември 2012, 19:52:21 pm »
Какви Босе си пробал Томи? Било кои од АКГ пробај ги, да чуеш слушалка. А ако не ти е битен изгледот почињаат од 1800денари па нагоре. Зборувам за големите. Само нема затворени на лагер, какви што барам за мене.

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #84 на: 19 Ноември 2012, 21:33:38 pm »
потврдувам за АКГ, ги користам веќе 2 недели перфектна слушалка. Дени пробај во Артист Системс, тие се увозници http://www.artist-macedonia.com/mex/pocetna_strana.php

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7275
« Одговори #85 на: 19 Ноември 2012, 21:47:33 pm »
Какви Босе си пробал Томи? Било кои од АКГ пробај ги, да чуеш слушалка. А ако не ти е битен изгледот почињаат од 1800денари па нагоре. Зборувам за големите. Само нема затворени на лагер, какви што барам за мене.

Oвие ги користев недела дена.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Одг: Слушалки
« Одговори #86 на: 20 Ноември 2012, 10:37:28 am »
потврдувам за АКГ, ги користам веќе 2 недели перфектна слушалка. Дени пробај во Артист Системс, тие се увозници http://www.artist-macedonia.com/mex/pocetna_strana.php
Фала, видиш не ми текнало! И добри се цениве по сајтот за затворените. Баш ќе пројдам кога ќе стигнам. :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: Слушалки
« Одговори #87 на: 20 Ноември 2012, 10:45:05 am »
Темава комотно може да оди во аудио опрема. Само 3 подфоруми подоле.
Постов мој откако ќе го послушате директ на рециклажа во соодветна канта.

EDIT (velestrumf):
благодарноС :)
« Последно менување: 20 Ноември 2012, 11:07:45 am velestrumf »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Аудиo опрема
« Одговори #88 на: 20 Ноември 2012, 11:34:52 am »
Лилееее, имаме тема и з слушалки :D ;D :D

Отсутен GOLF6

• Почетник