Големиот Шкодилак доби помош. Ќе си ја поделат задачата.
Значи, најмалото Сув-че Шкодиче.
Опрема Style од што би издвоил како повпечатливо:
- Систем за возење во ленти
(Lane assist)
- Радар (Front assist)
- Целосни LED светла со динамичка контрола
- Bolero радио со 8" екран
и сите други тракаташки што веќе не вреди да се редат у опрема као прозори на копче, аутоматска клима....
Е дополнително Камичево има:
- Камера позади
- Адаптивен темпомат со Follow to stop.
- KESSY откључ залључ и палење без кључ
- Безжичен полнач за телефон
- Smart link безжичен (е ова е стварно добро, apple car play без кабел)
- Греење на предни седишта и прскалки за шофершајбна
- Виртуелна инструмент табла
- Амбиентално осветлување
- Алуминиумски бандажи BRAGA 17"
Кога бирав боја за СуперБето (што многумина би рекле) ми беа во игра Magnetic brown и Lava blue. Заради внатрешноста, избрав Кавејава. Е сеа ја избрав Lava blue, а внатрешноста реков не бирам и нека дојде како што ќе дојде, нек се изненадам.
Еве слики:
До сега 2600 километри. Полесно се вози низ град од Супербот затоа што полесно вози 30-40 км/ч. Не ми е многу прегледна од напред пошо нијанса повисока али проаѓа. До сега, вкупната потрошувачка е 8,4. Има мнооогу добра изработка внатре (зборам како за класата), по мене многу подобра рецимо од T-Cross. Е сеа дали се навкнав на потивко незнам, ама ми е доста бучна и тоа е изразено ако ја газиш. Инаку за нормална вожња е ок.
Многу повеќе очекував од моторот. Мислам дека се должи на тоа што Супербот ме размази малку во тој поглед па се што е помалку мене не ми чини. Бројките викаат топ, ама чувството ми е онака...Ок. Воланот мислев дека ќе ми биде гаден ама проаѓа дури и како проаѓа време ми се засвиѓува. Тоа е сеа за сеа, Шкодичка ко Шкодичка, да повозам повеќе па ќе пишам впечатоци.
П.С
Зимски гуми Pirelli нешто...