Ќе купиш количка од 500е, добиваш здрава шасија, добри механизми, големи тркала (по можност со гуми на пумпање), кабаница за дожд, прекривка за детето (вреќичка), транспортер за во кола, кој исто служи и како колевка во количката додека детето е многу мало, потоа количката може да се подесува во седечка и лежечка позиција со бесконечно многу подесувања на аголот, квалитетни материјали, можност за креирање завет или провев околу детето, торбица за бебе, простор под детето за ствари (од пазар ор самтинг), проѕирна кабаница за покривање на дождливо време, итн.
Здрава шасија бе,како да ке ја користам за транспорт во фирмата...(незнам за шо ги користат луѓето количките)
Добри механизми да,иако јас на мојата не сум имал проблем со механизмите иако не е ниту 100е
Големите тркала се подобри,да.
Секоја количка се подесува,поточно од таа јас шо ја имам незнам дали има поевтина па има за подесување на положбата на дететео како сакаш.Истотака има и простор за оставање торбица или било шо слично,ама има простор само за торбица за тросед и 6 кубици дрва нема толку простор.
Околу кабаници,јас не би одел со количка на дожд никаде,затоа тука е колата.
Факт е дека поскапа ке биди поквалитетна и подобра од некоја поевтина и сокапана,проблемот е шо 90% од луѓето ги купуваат за пување.