Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: t0m1cA на 10 Мај 2021, 13:53:39 pmИ како и секогаш, работите ги правам обратно, школката дреме, јас налетав на 1.6 8v од Lancia Dedra и го купив, автоматски зголемив трошоци на крајниот продукт, сега треба кочници од уно турбо да барам предни. 1.3 е сосема доволно, ама теле се учи, вол не!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ima edno dete na facebook prodava preden kocion sistem od uno turbo za nekoi smesni ceni. Ilija T nesho... vidi vo Oldtimer grupite i vo zastava. (ako vise ne si gi kupil )
И како и секогаш, работите ги правам обратно, школката дреме, јас налетав на 1.6 8v од Lancia Dedra и го купив, автоматски зголемив трошоци на крајниот продукт, сега треба кочници од уно турбо да барам предни. 1.3 е сосема доволно, ама теле се учи, вол не!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: darko mk5 на 10 Мај 2021, 23:16:16 pmЦитат: t0m1cA на 10 Мај 2021, 13:53:39 pmИ како и секогаш, работите ги правам обратно, школката дреме, јас налетав на 1.6 8v од Lancia Dedra и го купив, автоматски зголемив трошоци на крајниот продукт, сега треба кочници од уно турбо да барам предни. 1.3 е сосема доволно, ама теле се учи, вол не!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ima edno dete na facebook prodava preden kocion sistem od uno turbo za nekoi smesni ceni. Ilija T nesho... vidi vo Oldtimer grupite i vo zastava. (ako vise ne si gi kupil )Ако мислиш на И.М. задни се тие.
Па пола веќе имаш.
Абе гледав по Јутубо и добив идеја на Југо да се стави електрично серво од некој Опел. И така си мераклија бапни му едно серво