Онак ти имаш проблем, неколку пати ти кажав податоците дека не се од апликацијата или тој што ја направил. И ниеднаш не ти реков дека се е во ред.
не бе брат.. ти имаш проблем..не го разбираш македонскиот јазик изгледа... да ти повторам, или препарафразирам... со оглед дека нема друга апликација или со оглед дека таа апликација е постирана како репер, збориме за нејзе... ПОДАТОЦИТЕ ВИДЕНИ ОД АПЛИКАЦИЈАТА НЕ СЕ ТОЧНИ...
и уште еднаш да го повторам ова: ме боли стапот дали од апликацијата е, од податоците на заводот од неодржување или ФАКИНГ БИЛО ШТО ДА Е, графиконите ПОСТИРАНИ ОД АПЛИКАЦИЈАТА КАКО СКРИН ШОТОВИ СЕ ГРЕШНИ...
што тука неможеш да разбереш пријатле? што не ти е јасно? што толку си се фатил како слеп за стап дека апликацијата е супер, не чинеле податоците кои таа ги добивала? што ме заболе мене стапот дали податоците што она ги добива не се точни и која е причината за тоа? јас ги гледам од нејзе податоците и велем дека се грешни, лажни, неточни... што има тука чудно ШТО ТИ НЕМОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ, кажано на македонски јазик?
иди купи гуми од вулканизер, па ке ти се погодат криви, му се враќаш на вулканизерот и му ги треснуваш од глава.. не те интересира тебе што фабриката криви ги направила и не ти е крива фабриката туку вулканизерот...
сега појасно ти е малку?