Бидејки возам француска канта ми требаше подолго време да го направам списокот,ама сепак ќе се обидам да бидам краток
Поминати километри 23000,релативно ново возило ама сепак француско
*Нема доволно место за оставање ситници,особено околу менувачот бидејки тука се поставени командите за навигацијата.
*Усб приклучокот е поставен на лошо и непрегледно место под радиото.
*Фиоката од совозачка страна е според мене мала,можела да биде поголема.
*На незагреана кола,при тргање без воопшто гас некогаш знае да затресе рачката од менувачот и знае да ме изнервира.
*Моторот има прилично силен трзај на прво палење кога е ладен,можеби зошто е дизел јебига.
*Би можело подобро да е звучно изолиран моторот,не сум навикнат на дизел јебига.
*Ебаната даска на гепекот знаеше да тропне понекогаш ама ја решив со некои самолеплив тенок сунгер.
*Рачките за затварање од внатрешна страна знаеа да крцнат понекогаш ама и тие ги решив со горе наведениот производ.
*Моторот нема ДПФ и знае да си чурне при нагло давање гас,ама пак ќе речам,дизел јебига.
*Плочките на кочниците си свират од време на време кога ќе си испрљаат и кога се загреани.
*ЕСП може да се исклучи само до 40кмх потоа само си се вклучува.
Епа тоа е во кратки црти.Иако е француска канта моето возило не е тапа и јас го обожувам,уживам кога го управувам и покрај неговите недостатоци