Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со здравје да се вози. Чуден ми е изборов покрај сите коли шо ги имате со брат ти. Едвај чекам да ја видам кога ќе ја „клекните“ оваа.
Фантастиш. Откако ќе купам Јагуар и вакво сакам пљус :pЧестито!Едит:Овие ли се боите? (На pro shot навистина изгледа "купи ме" )(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Со здравје да се вози. Ако не се лажам ти или брат ти имавте 7 ца ГТИ. Може една споредба да направиш во квалитет на внатрешност помеѓу Голфот и Кароков? Чисто ме интересира дали е голема разликата.
Честитки! За моторот и менувачот немам дополнителен коментар (биг лајк).Секоја среќа што им текна на Шкода да нудат лични седишта. Агејн, биг лајк.
Нели стариот 1.4 е подобар од овој?
Свашта...Честито возило, со здравје да си го возите. Мене лично, уопште не ми се свиѓа, ама онака, ич, дури и грдо ми е, али на крај краева, тоа не е битно, битно е на тебе(вас) да ти(ви) прави мерак.
Честито, кокипот да го средеа малце....надворешно супер е. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: InSides на 20 Октомври 2019, 13:38:49 pmЧеститки! За моторот и менувачот немам дополнителен коментар (биг лајк).Секоја среќа што им текна на Шкода да нудат лични седишта. Агејн, биг лајк.Нели стариот 1.4 е подобар од овој?Btw со здравје да се вози.https://www.honestjohn.co.uk/news/owning-1/2019-01/volkswagen-acknowledges-problem-with-15-tsi-evo-engine/