Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Зошто би го сменал кога таа е цената на антифризот 200-250ден/л готов.
Ај малку литература, Г12 зелен нема, Г12 е розев. Од овој каталог има три типа: Органски, Хибрид и Лобрид и Традиционален (претпоставувам сините на бензински)?Јас претходно користев, Тип Д како од каталогот првиот, а после промена на термостат ми ставија во Рено од органскиот зелениот, што значи тебе ти треба органски, зелен или жолт, а во зависност од производителот можи и друга боја има.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Каков е тој антифриз со фосфатна основа шо го пишува во упатството, на сите антифризи пишува фосфат фри
Имам купено антифриз уште пред неколку месеци али никако да го сменам, дали има некој што би се нафатил да го смениме како што треба антифризот знам дека овде има членови кои имаат знаење. Поздрав момци јас сум од Скопје.