Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако те фатат на граница со истечена возачка, 100 еур е казна, а ако платиш во рок од 7 дена 50 еур е казна. Се случува 😀
Цитат: Leonid на 10 Август 2020, 16:39:49 pmАко те фатат на граница со истечена возачка, 100 еур е казна, а ако платиш во рок од 7 дена 50 еур е казна. Се случува 😀А како ќе те фатат на граница со истечена возачка? Чим имаш зелен картон и сообраќајна на твое име како може да немаш возачка? Нив ги заболе дали ти е истечена возачката или не, ги интересира само да имаш осигурување.
Пуштете линк.
Ах, и јас пред некоја година така пробував не ми даваше за лична карта мислам, си реков ај ново е не работи, за возачкава мавам петок во 16.30, ми вика имате слободен во 16.10-20, дали ви одговара. Мавам потврди и влегов во системот. А за пасош летово добив термин телефонски по 3 недели, можи покасно требаше да одбираш.
Цитат: Power to the people на 10 Август 2020, 13:28:24 pmАх, и јас пред некоја година така пробував не ми даваше за лична карта мислам, си реков ај ново е не работи, за возачкава мавам петок во 16.30, ми вика имате слободен во 16.10-20, дали ви одговара. Мавам потврди и влегов во системот. А за пасош летово добив термин телефонски по 3 недели, можи покасно требаше да одбираш.Чисто информативно да си бидеш спремен, ќе чекаш околу саат ипол (на закажан термин) да влезеш да те сликаат. од искуство ти кажувам не се радувајте многу на терминот
E sega ke ti treba 1000% ti kazuvam od iskustvo na prasanjeto zs, sledi odgovor za da ti zemat pari...jbg lopovska drzava, demek profesionalna kategorija se racuna bla bla
E sega ke ti treba 1000% ti kazuvam od iskustvo 😁 na prasanjeto zs, sledi odgovor za da ti zemat pari...jbg lopovska drzava, demek profesionalna kategorija se racuna bla bla