Thumbs up за Sava Eskimo! Мада, малце попретпазливо на тазе врнат дожд, пошто мене ме лизгаа во таква ситуација. Али за тие пари, и тек како вршат работа. За челични, дефинитивно види по огласи, гарант ќе се најде нешто. Брат ми за Леонот најде на пазар3, одлично сочувани, малтене за беспари. Не дека бившиот газда не се заеба со цената, али јбг, падна договор
Од бандажи, зависи кон што целиш. Во Пнеуматик може сеуште да начекаш нешто на попуст (OZ, Alessio, можда уште некои), по прилично прифатливи цени, нормално во зависност од моделот и големината. Ја откај нив ги земав OZ Ultraleggera, негде пролетоска, со некои 30% попуст. Вреди да погледнеш и во Stop&Go, имаат MAK бандажи, што воопшто не се лоши. Некои дури ептен добро личат... На пример, тие што се копии на OZ
Не би сакал да кобам некого, али од мое лично искуство, НЕ би ги препорачал Benelux Tuning. Си имам мои причини, кои ме мрзи во моментов да ги споделувам, пошто е 20 до 3
Можеби само ја си имам непријатно искуство, али истото е повеќе од доволно да нејќам уште еднаш да им влезам у продавница.
Типчето на ќошот кај Јосип Броз, накај АМСМ коа се иде, имаше Kosei, што се одлични бандажи, ама мислам дека малце им ја имаше надувано цената. Не знам како стои со избор и цени во поскоро време, али на почеток на годинава, беше замашно скап.