Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Иначе сабајлево бев во Stop&Go и дискутирав за попуст за гуми. Ако сме повеќе луѓе за некаде 20+ гуми ќе добиеме по 20% попуст. Ајде да направиме план. Има во Понуда Пирели и Ханкук зимски гуми.
Цитат: Falanga на 19 Октомври 2012, 01:00:36 amЦитат: MartinAlfista на 19 Октомври 2012, 00:18:20 amФаланга ја сакам да ставиш слика од процесот на перење на зимските гуми Нема никаква филозофија. Само ги миеш со вода и јак детергент и им маваш спреј за гуми. Толку.A sprej stavas i na sarite kaj sto se ?? ili i tamu bidejki gumata ke stoi nekolku meseci pa toa ke se vpie uste podobro
Цитат: MartinAlfista на 19 Октомври 2012, 00:18:20 amФаланга ја сакам да ставиш слика од процесот на перење на зимските гуми Нема никаква филозофија. Само ги миеш со вода и јак детергент и им маваш спреј за гуми. Толку.
Фаланга ја сакам да ставиш слика од процесот на перење на зимските гуми
И тоа што викаш. Ама све што ми е дадено или купено све чувам најдобро што можам. Тоа можеби ми е и фрик страна од животот. Толку ги чистев и суредував гумите а лани една си ја искинав и сега треба да ја фрлам.... ганц нова.
Цитат: Falanga на 19 Октомври 2012, 13:42:56 pmИ тоа што викаш. Ама све што ми е дадено или купено све чувам најдобро што можам. Тоа можеби ми е и фрик страна од животот. Толку ги чистев и суредував гумите а лани една си ја искинав и сега треба да ја фрлам.... ганц нова.Си ја чистел и чувал, за сега кога ќе ја фрлиш да ти биде покриво Се шалам. Инаку ако за се`во животот правиш така, тогаш ОК е
Цитат: Falanga на 19 Октомври 2012, 11:20:28 amИначе сабајлево бев во Stop&Go и дискутирав за попуст за гуми. Ако сме повеќе луѓе за некаде 20+ гуми ќе добиеме по 20% попуст. Ајде да направиме план. Има во Понуда Пирели и Ханкук зимски гуми.Еве јас чекам да ми донесат 4, мене ми дадоа 15% попуст