Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: dame на 22 Јануари 2018, 20:16:34 pm@Kozanostra jas ima povekepati imam vozeno uniroyal dodusa ne zimski no gumite mi imaat ostaveno dosta pozitivni vpecatociЦитат: Tischläufer на 22 Јануари 2018, 19:31:59 pmЦитат: Ljupcho на 22 Јануари 2018, 17:25:50 pmЗдраво на сите, да ве прашам какви зимски гуми друштво за тојота рав4?Какви што дозволува буџетот.буџетот дозволува тигар или матадор, кои се подобри?
@Kozanostra jas ima povekepati imam vozeno uniroyal dodusa ne zimski no gumite mi imaat ostaveno dosta pozitivni vpecatoci
Цитат: Ljupcho на 22 Јануари 2018, 17:25:50 pmЗдраво на сите, да ве прашам какви зимски гуми друштво за тојота рав4?Какви што дозволува буџетот.
Здраво на сите, да ве прашам какви зимски гуми друштво за тојота рав4?
Кога пред тебе вози некој со 20км/ч и кога кочи неконтролирано секоја кривина те замара повеќе отколку што ти го јаде времето. Јас го поминав со 40 км/ч.
Не се нервира никој . Полото си беше со летни гуми и сите други си возеа ок.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да се знае дека нексен е фирмиште!