Гласање

Па што мислите како изгледаат возилата кои ги продава Хјундаи во моментов?

Нема поубави и поелегантни возила на светот
1 (1.4%)
Одличен дизај
10 (14.5%)
Просечен дизајн, задоволителен кога би одлучувал да купам
23 (33.3%)
Подпросечени дизајн без препознатливи линии и стил
20 (29%)
Грди се до степен што ќе ги прескокнам кога ќе купувам автомобил
10 (14.5%)
Најодвратни се, гад ми е да влезам во таква грдосија
5 (7.2%)

Вкупно гласови: 69

Автор Тема: Дизајнот на возилата од моменталната понуда на Хјундаи  (Прочитано 23869 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
А зашто споредувате стара џета и нова елантра? или ја сум грешка :D мислам новата џета е само за Амерички пазар или како ?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ugh..argentinskava Jetta e stvarno ugly as fuck.
Konzervativniot dizajn go opravduvam kaj noviot Passat koj deluva ednostavno ali otmeno...ali Jettava ne ja varam.
Cenata e cepki. :)

Novata Elantra mi e mnogu poubava.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Podobar dizajn, podobar kvalitet, podobar motor. Ona argentinskoto gubre so 100ks realno treba da se prodava za 10900, i pak ke nudi pomalku od Fiat Linea.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Џета е made in Mexico ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе ЛП ...да те прашав вака нешто?

Што ти целта, да го браниш или да го напаѓаш брендот Хјундаи?

Па заради тебе и твоите бљувотини во врска со Хјундаи изнесени овде на форумов, 90% од луѓето што и донекаде имаа позитивно мислење за нивните возила, сега го сменија и го замразија.

Меѓу нив сум и јас, верувај.

Не сум имал ништо против Љунда возилата ама сега ги мразам во секој поглед, дури и ми се одвратни кога ќе ги видам на улица.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Sportex гарант мисли дека така му зборуваш од инат и од што ти е криво. Нели Хјундаи се најдобри во се, им нема рамни во ништо, па така што и да возиш друго е срање во однос на Хјундаи. Значи ти сега јадеш лања затоа што ти е криво што си дал толку многу пари за никаков Mitsubishi ASX, а за помалку не си го купил прекрасниот и инзовнореден ix35 на кој нема да му има рамен во наредни 200 години доколку Хјундаи реши да не вади нов модел.
« Последно менување: 16 Ноември 2011, 05:56:03 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
Sportex  ти си ставен од сега заедно со мене и многу во листата на тролови на ЛП, join the club we meet on fridays

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ajde, ajde, znaete nesto podobro da kazete, slabo od sabajlevo.
Sportex, se nadevam deka nema NIKOGAS da ti preporacaat da kupis H.
Gojdo, mnogupati gi iskazav simpatiite kon ASX, zaradi najdobriot dizel motor sto se vgraduva vo nego.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Ако вака се подсетам подобро во изминативе месец-два си кажал добри работи само за Хјундаи. Всушност не потече со Хјундаи до степен да ни стане одбивна секоја дискусија за Хјундаи подеднакво како што пред да ја купиш i30-ката не малтретираше со нафта.
Се останато не чини и оние кои го купиле се идиоти. А посебно ако станува збор за VW едвај чекаш да се изнатролаш. Едноставно кога ќе ти го видам никнејмот со тоа џукелата од потписот со глупости и лањата напишани под аватарот знам дека темата веќе е усрана. Значи мајстор си за тоа. Па еве и во темата каде што можеше да ги искажеш сите убавини кои ти ги гледаш кај Хјундаи, и неа успеа да ја упропастиш. Браво!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Тоа што ФолксВаген го прави глобално тоа ЛП го прави локално ;D ;D ;D 

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
ја незнам што коментирате на провокациите на дуо фантастико за Хјундаи и остали. сите знаеме дека се најдобри и постоењето на темите за хјундаи веке е бесцелно така да може да се затворат сите до една.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
Ако вака се подсетам подобро во изминативе месец-два си кажал добри работи само за Хјундаи. Всушност не потече со Хјундаи до степен да ни стане одбивна секоја дискусија за Хјундаи подеднакво како што пред да ја купиш i30-ката не малтретираше со нафта.
Се останато не чини и оние кои го купиле се идиоти. А посебно ако станува збор за VW едвај чекаш да се изнатролаш. Едноставно кога ќе ти го видам никнејмот со тоа џукелата од потписот со глупости и лањата напишани под аватарот знам дека темата веќе е усрана. Значи мајстор си за тоа. Па еве и во темата каде што можеше да ги искажеш сите убавини кои ти ги гледаш кај Хјундаи, и неа успеа да ја упропастиш. Браво!

Па тоа е најинтересниот факт .... По толку НАФТА НАФТА, купи бензинец ...
Нема да ме чуди, по толку зборење за Хјундаи, да купи VW ...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
a знае некој со сигурност дека чоекот има стварно во реалноста i30???

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Што има врска дали има i30 или не. Секој може да се искаже на темава. Еве и јас немам i30 па си кажувам дека ми е грд и дека не би го купил. На друг можеби му е убав и сака да го има или го има и така.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
...ama i vie ocigledno ne znaete za dosta...:)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Што има врска дали има i30 или не. Секој може да се искаже на темава. Еве и јас немам i30 па си кажувам дека ми е грд и дека не би го купил. На друг можеби му е убав и сака да го има или го има и така.

ова го напишав поради тоа што погоре викате претходно тупел за друго па сега за ова....не коментирам дали некој треба или не треба да зборува само за она што го има