Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 69
Ugh..argentinskava Jetta e stvarno ugly as fuck.Konzervativniot dizajn go opravduvam kaj noviot Passat koj deluva ednostavno ali otmeno...ali Jettava ne ja varam.Cenata e cepki. Novata Elantra mi e mnogu poubava.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако вака се подсетам подобро во изминативе месец-два си кажал добри работи само за Хјундаи. Всушност не потече со Хјундаи до степен да ни стане одбивна секоја дискусија за Хјундаи подеднакво како што пред да ја купиш i30-ката не малтретираше со нафта.Се останато не чини и оние кои го купиле се идиоти. А посебно ако станува збор за VW едвај чекаш да се изнатролаш. Едноставно кога ќе ти го видам никнејмот со тоа џукелата од потписот со глупости и лањата напишани под аватарот знам дека темата веќе е усрана. Значи мајстор си за тоа. Па еве и во темата каде што можеше да ги искажеш сите убавини кои ти ги гледаш кај Хјундаи, и неа успеа да ја упропастиш. Браво!
Што има врска дали има i30 или не. Секој може да се искаже на темава. Еве и јас немам i30 па си кажувам дека ми е грд и дека не би го купил. На друг можеби му е убав и сака да го има или го има и така.