Создравје да се вози одличен примерок другар имаше 550 000км поминато со редовни сервиси и дизни сменети безвременска машина
Мерцедес бајо мој, врти до миљон ко од шала
Фала за честитките...
Тој мотор 270ката е многу погоден. Со здравје нека се вози и уље на аутоматикот да си мењаш редовно
Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток
Фала Маце, поубав пасат да си купиш(може и артеон).. Инаку уљето сменето одма, додуше го сменил претходниот газда пред продажба али веќе кога го извадија не ќе го враќаме старото назад, па се поднапи уште едно пресно уљенце
AAAAAA drugar ubav primerok ti posakuvam mnogu bezgrizni km
Фала Даме, да се средам малце и јас со финансии, ќе те барам да пројдам да ѕирнеш што може да се полира што ќе мора на фарбање, успут да закажеме тајминг за третман
So zdravje da se vozi. Inaku kolju ima pominato zosto izgleda mnogu zacuvano.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Фала, поубава да си купиш
Ја купив со 370.000, до денешен ден за 2 месеца имам пројдено околу 2.000 плус
Уфф одличеб крузер! Наздравје.
Фала
Како што гласи насловот, скоро 2 месеца горд сопственик на (старо)ново мече, овојпат спакувано во 2.700 кубни сантиметри и 170 коњски сили, спарени со автоматски менувач со некој си квази "типтроник"...
Aуууууу... Благодет.
Нема поубава работа од големолитражен дизел со добар автоматски мењач
Создравје да се вози. Многу безгрижни километри.
Штета само што благодетот не се гледа на овие машини во градска средина. На автопат е вистинското уживање.
Не да е благодет, со оглед на тоа што работам во сектор дистрибуција, кога ќе влезам во тракторчево ми е уживанција, пуштено музиче цигара и крузам.... Инаку многу "мангупи" на семафори се излажале мислејќи дека е 200/220 цди па останале позади мене, и те како е користно големко-литражно аутце, забрзувањето и меѓузабрзувањето за разлика од старата 220ка се небо и земја
Честито нова мечка, моторот само што и се разработил на оваа
Па не баш, има бааѓички прошетано... Фала на честитки
Честито колиште Аутоматик = права ствар
Фала