Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Зафира, Туран, Гранд Сеник, Корола Версо, овие ми се онака компромис, кола е ама има додатни седишта. Галакси, Шаран, Алхамбра ми се комбиња, ако мора некое од овие пре би Вито или Транзит.
Убаво кажува Калимеро - генерално тие помалите варијанти се компромис - највеќе заради багажен простор. Седум седишта имаат, но багажниот простор нема да биде доволен за седумчлено семејство.Со сите седум седишта исправени, багажникот во Galaxy од тоа некое годиште изгледа вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ако е доволно, тогаш go for it, by all means. Но ако не е, тогаш дефинитивно гледај во насока на Вито или Транзит. Баш комбе-комбе.
Цитат: kalimero на 09 Декември 2017, 18:28:15 pmЗафира, Туран, Гранд Сеник, Корола Версо, овие ми се онака компромис, кола е ама има додатни седишта. Галакси, Шаран, Алхамбра ми се комбиња, ако мора некое од овие пре би Вито или Транзит.Напротив не ми смета големината... Туку ми одговара. Но сепак прескапо е за фамиљарна кола да користиш комбе од категоријата на вито, транзит.Што се однесува до француските возила се обидувам да ги избегнам од причина... Прескапо е за одржување. Зафирата е во комбинација меѓутоа не сум сретнал некој да ги пофали новите серии над 2004 мислам беше.
Цитат: superstarpizza на 09 Декември 2017, 18:51:20 pmЦитат: kalimero на 09 Декември 2017, 18:28:15 pmЗафира, Туран, Гранд Сеник, Корола Версо, овие ми се онака компромис, кола е ама има додатни седишта. Галакси, Шаран, Алхамбра ми се комбиња, ако мора некое од овие пре би Вито или Транзит.Напротив не ми смета големината... Туку ми одговара. Но сепак прескапо е за фамиљарна кола да користиш комбе од категоријата на вито, транзит.Што се однесува до француските возила се обидувам да ги избегнам од причина... Прескапо е за одржување. Зафирата е во комбинација меѓутоа не сум сретнал некој да ги пофали новите серии над 2004 мислам беше. Ова рекла казала муабет?сигурно си слушнал од на компијата покојниот дедо?
Незнам дали имаш помослено ама тој буџет ти е премногу мал за вакво возило, секако дека ќе најдеш и ќе купиш ама какво и колку ќе го возиш незнам