Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако не е вистинска Шел пумпа, тешко дека ќе има од V-Pover горивата, веројатно ќе бидат оние fuel save 95
@Simo - Carrier159 и останати ТБ (поготово со директно вбризгување) каде и какво гориво точите ? Симо прочитав у една стара тема дека го фалиш 100ката од супертрејд. Дали сеуште стоиш зад кажаното ?
Цитат: Bokica на 05 Февруари 2021, 21:30:29 pm@Simo - Carrier159 и останати ТБ (поготово со директно вбризгување) каде и какво гориво точите ? Симо прочитав у една стара тема дека го фалиш 100ката од супертрејд. Дали сеуште стоиш зад кажаното ? Не. Одамна ги откачив, па се пребацив на Макпетрол 100-ката, па ми се закашља една дизна од макпетрол, па се пребацив на 98-ца од ЛукОил. Сега чекам да видам шелот на Мијалков да се подрашири, да видиме дали го бива Со ЛукОил, до сега не ми се десил инцидент. До кога, ќе видиме...
Цитат: Simo - Carrier159 на 05 Февруари 2021, 21:49:20 pmЦитат: Bokica на 05 Февруари 2021, 21:30:29 pm@Simo - Carrier159 и останати ТБ (поготово со директно вбризгување) каде и какво гориво точите ? Симо прочитав у една стара тема дека го фалиш 100ката од супертрејд. Дали сеуште стоиш зад кажаното ? Не. Одамна ги откачив, па се пребацив на Макпетрол 100-ката, па ми се закашља една дизна од макпетрол, па се пребацив на 98-ца од ЛукОил. Сега чекам да видам шелот на Мијалков да се подрашири, да видиме дали го бива Со ЛукОил, до сега не ми се десил инцидент. До кога, ќе видиме...Се токмев да почнам да ставам 100ка од МП, ама чим е така, не си ја барам бељата.
@bramovsk исто премина од МП на ЛукОил. Со слична причина и во речиси ист период како и јас.
Цитат: Simo - Carrier159 на 05 Февруари 2021, 23:17:09 pm@bramovsk исто премина од МП на ЛукОил. Со слична причина и во речиси ист период како и јас. Мене Лукоил ми го напунија резерварот на Голфот со вода, толку е од купување на гориво кај нив.
Мене Лукоил ми го напунија резерварот на Голфот со вода, толку е од купување на гориво кај нив.