Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zlatkoa на 10 Јануари 2018, 08:37:38 amМиииисла дека би било одличен потег да има организирно зимско мерење набргу. Сите се тука, тапа период е, ќе дојдат повеќе луѓе и ќе има дружба.Сакате сега во Недела наутро во 09:00?Кој е заинтересиран?- zeroSignal - Skoda Karoq (тоа ќе возам викендов)Знам дека минатиот пат беа заинтересирани а не стигнаа @Tischläufer, @hanacloud и @InSides - ајде сега!
Миииисла дека би било одличен потег да има организирно зимско мерење набргу. Сите се тука, тапа период е, ќе дојдат повеќе луѓе и ќе има дружба.
Недела ќе има ли мерење ?
Да набавам борд компјутер и да му ја истестирам точноста, па тогаш со меривата.Али у име на дружбата (и науката) ќе ја зеам или Астрата, или Ц4-ката. Ептен нема смисла 2 пати по ред да победувам. Sent from my Redmi Note 4x
Цитат: KaZaN на 12 Јануари 2018, 17:13:00 pmДа набавам борд компјутер и да му ја истестирам точноста, па тогаш со меривата.Али у име на дружбата (и науката) ќе ја зеам или Астрата, или Ц4-ката. Ептен нема смисла 2 пати по ред да победувам. Sent from my Redmi Note 4xземи ја ц4 ката да ја видиме разликата 5 врати вс 3
Ke gledam da dojdam i jas da go skantam @KaZaN ...hahabba