Мислам дека не може. А и да не може, сигурно ќе се најдат некои тјунери што ќе напраат да може.
Нејсе, колата е одлична. Седењето е ми е одлично, се поднавикнав на мењачот, и многу ми е позабавна за возење од тековниот BMW 3.
Халогените светла не ми сметаат. Дури мислам дека подобро изгледаат од ксеноните (чудни ми се, искрено). Колата има одличен stance - ниска и широка. Моооожда би требало уште сантим-два да чучне за да биде идеална, и дискретни дистанцери, и да завршиме работа.
Јас сум сериозно, сериозно импресиониран од колата. Кога DNA селекторот е во D, колата дозволува доволно лизгање на задниот дел за да биде интересно (иако би можело уште), а да не се убиеш. Вчера се извозев до Козјак и назад за да ја сликам, и на прсти можам да ги избројам колите што ми биле толку забавни кога сум ги возел таму.
Има и работи што се идиотски решени. На пример, контролите за радиото. Прво е контролата за следна песна, па после е контролата за претходна песна. Логика отишла низ прозор. Мењачот прави некој чуден звук (ова прв Симо го примети) и човек може лесно да згреши меѓу ставање во прва и во рикверц. Педалите се премногу блиску и редовно при стискање куплунг го стискам и footrest-от.
Едвај чекам да ја купам половна за 5-6 години.