Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 3053169 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20400
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #19470 на: 15 Август 2026, 23:00:12 pm »
Има ли поштенска кутија во близина на македонско грчката граница каде би можел да порачам пратка и да ја подигнам?
Лерин има некои кутии, познанички баш земаа нешто деновиве од декатлон така, ќе гледам да прашам утре што како.

Фала. :D

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2637
« Одговори #19471 на: 15 Август 2026, 23:38:43 pm »
Има ли поштенска кутија во близина на македонско грчката граница каде би можел да порачам пратка и да ја подигнам?
Лерин има некои кутии, познанички баш земаа нешто деновиве од декатлон така, ќе гледам да прашам утре што како.

Фала. :D

Јас сум нарачувал до ELTA Courier во Поликастро.

Присутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2982
« Одговори #19472 на: 16 Август 2026, 01:29:39 am »
Јас сум земал преку ACS (од продавница во Солун до базата на ACS во Кукуш).
Се договараш со продавницата до која база да го испратат и тоа е.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20400
« Одговори #19473 на: 17 Август 2026, 14:02:16 pm »
Јас сум земал преку ACS (од продавница во Солун до базата на ACS во Кукуш).
Се договараш со продавницата до која база да го испратат и тоа е.

Не е грчка продавница, од онлајн нарачка е од страна што нема достава за Македонија.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3846
« Одговори #19474 на: 31 Август 2026, 06:38:41 am »
Добро е ,не е 30😂
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6424
« Одговори #19475 на: 01 Септември 2026, 10:14:58 am »
@DarthJe5us Сигурно си завршил работа досега, ама ако не Box Now се викаат кутиите, зелени се ги има во Лидл овде кај нас да не мора ни во Лерин да одиш. Се плаќа 3 евра независно од големината на кутијата, низ Европа е 9. Има апликација, ама мислам дека и таа не ти треба, како што ја разбрав девојката што нарачуваше, кодот во меил или порака ќе ти стигни,. Единствен проблем е да видиш дали тие што ти пуштаат рaботат со оваа пошта.
BOX NOW https://boxnow.gr/en
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1462
« Одговори #19476 на: 02 Септември 2026, 13:29:31 pm »
Инаку сеа тек сфаќам шо е со 4те издуви во средина на џилито што го возев а овие по видеа што ги гледам имаат по две од страните тие биле со послаба опрема. Туку овие 19ки гуми коа ќе дојдат за замена една гума цел сет за спарков 800-1000 евра на 5-6 години.....

@MAPJAH да не го тестираше или некој?

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7203
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19477 на: 02 Септември 2026, 21:54:01 pm »
Не сум го возел, никаква кинеска кола немам возено, а и не планирам да возам друга кола освен мојата, макар и на 300м “да ја пробам”. Лабилен сум, а тоа ме чини многу пари.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2939
« Одговори #19478 на: 04 Септември 2026, 13:05:42 pm »
Момци, некој да купил карти за Дејвид Гета а да не му се стигнати на меил? Им пишав и меил и на ФБ страната, абер нема :)
Своерачен потпис ;)

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #19479 на: 05 Септември 2026, 07:49:34 am »
Дали некој има искуство со менување батерија на лаптоп? После замената, дали лаптопот нормално си работи и батеријата држи како што треба, или само ќе фрлам 4.000 денари за батерија што можеби нема да трае? Другото на лаптопот ми е сè океј, само батеријата веќе воопшто не држи. Дали вреди да се смени да не мкнам кабли и барам штекери..
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7454
« Одговори #19480 на: 05 Септември 2026, 07:55:40 am »
Дали некој има искуство со менување батерија на лаптоп? После замената, дали лаптопот нормално си работи и батеријата држи како што треба, или само ќе фрлам 4.000 денари за батерија што можеби нема да трае? Другото на лаптопот ми е сè океј, само батеријата веќе воопшто не држи. Дали вреди да се смени да не мкнам кабли и барам штекери..
Каков лаптоп и каква батерија, јас освен оригинална не би ставил друга, имам менувано и по 2 пати на ист лаптоп, се подобрува времето ама не е како од фабрика.

Отсутен nikola98

• Редовен
  • Пораки: 1049
  • The best or nothing.
« Одговори #19481 на: 05 Септември 2026, 11:06:39 am »
Форумџии, може ли објаснување за idealo.de страната во Германија.

google pixel 10

Конкретно најдов пиксел за 540 евра, но не знам од која продавница е.

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #19482 на: 05 Септември 2026, 11:08:48 am »
Каков лаптоп и каква батерија, јас освен оригинална не би ставил друга, имам менувано и по 2 пати на ист лаптоп, се подобрува времето ама не е како од фабрика.

Имам HP лаптоп од 2021 година. Иако е веќе 5 години стар, до минатата година работеше без никаков проблем. Од минатата година почна да зеза батеријата, а сега е нон-стоп на полнач и воопшто не држи батерија. Ако не е приклучен на полнач, не може ни да се вклучи.

Батерија, според тоа што најдов тука: https://saaf.mk/categories/baterii-za-laptop, чини околу 4.000 денари.

Па ме интересира дали да ја сменам батеријата или да купам нов лаптоп. Буџетот за нов би ми бил до 24.000 денари, колку што го имав платено и овој. Лаптопот инаку функционира перфектно, единствениот проблем е батеријата.
Да напоменам околу 2ипол дена додека беше нов батеријата држи.Со промена од твое исксутво дали издржува еден ден?

Присутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5817
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #19483 на: 05 Септември 2026, 11:22:12 am »
Ima li nekoj reon Gorce -Taftalidze da mi pozajmi prikolica na nekolku casovi?

Отсутен nestor04

• Легенда
  • Пораки: 7029
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #19484 на: 05 Септември 2026, 11:22:27 am »
Форумџии, може ли објаснување за idealo.de страната во Германија.

google pixel 10

Конкретно најдов пиксел за 540 евра, но не знам од која продавница е.

Телефонот е од handyvolt.at. Страницата е за споредба на цени на различни производи од повеќе интернет продавници и може да најдеш производ со многу поевтина цена.