Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Nareden prodolzen vikend koga ke sleguvam,se najavuvam pa pracime kafana.Tamu ke ja razglobime i za dupki,dijaspora,gumi.
Цитат: MecheTo на 31 Август 2025, 04:05:20 amNareden prodolzen vikend koga ke sleguvam,se najavuvam pa pracime kafana.Tamu ke ja razglobime i za dupki,dijaspora,gumi. Викајте, не бидете лгбити
Како го свртевте муабетов, од кафана у канал, ко од гуми на дијаспора
или назад у канал!
Гастарбајтен шес дена, седмиот посвети го на форум...Кај мене помалку траат...Штраф, клинец, скалпел (А1 или ЕВН, племе им), други останати ладни оружја.Од Sava до Bridgestone, сè уште немам гума повеќе од 3 години возена.
Цитат: Nandor The Relentless на 31 Август 2025, 05:40:18 amГастарбајтен шес дена, седмиот посвети го на форум...Кај мене помалку траат...Штраф, клинец, скалпел (А1 или ЕВН, племе им), други останати ладни оружја.Од Sava до Bridgestone, сè уште немам гума повеќе од 3 години возена.Ујкин, која Сава гума, Сава те однела… Кај Сава гума, може Слава, св. Сава гума… гума се знае – пиротска гума, најбоља гума, ставаш и си мирен наредни 11 години.Тате на 533 од ’87 година нема мењано гуми, ене зглобот у тркало уште, крпите од жетва од 2006, коа кампањата беше за 6 месеци да се добие датум за преговори…И да не бега од женски фустан. https://www.youtube.com/watch?v=iBD1YeY8NEs
Цитат: Jimny на 31 Август 2025, 07:23:33 amЦитат: Nandor The Relentless на 31 Август 2025, 05:40:18 amГастарбајтен шес дена, седмиот посвети го на форум...Кај мене помалку траат...Штраф, клинец, скалпел (А1 или ЕВН, племе им), други останати ладни оружја.Од Sava до Bridgestone, сè уште немам гума повеќе од 3 години возена.Ујкин, која Сава гума, Сава те однела… Кај Сава гума, може Слава, св. Сава гума… гума се знае – пиротска гума, најбоља гума, ставаш и си мирен наредни 11 години.Тате на 533 од ’87 година нема мењано гуми, ене зглобот у тркало уште, крпите од жетва од 2006, коа кампањата беше за 6 месеци да се добие датум за преговори…И да не бега од женски фустан. https://www.youtube.com/watch?v=iBD1YeY8NEsЏимќе, с'к па на тебе ако ти стану...