Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 1991305 пати)

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6791
  • French diamond
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #17355 на: 23 Октомври 2024, 13:37:23 pm »
Во Битола нема радио, од ко умре Лазо бомбардер :'( Само Мефф прилепското...

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3719
« Одговори #17356 на: 23 Октомври 2024, 14:15:52 pm »
Имаш 106ка и УКЛО ФМ.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5134
  • Пиши лаже
« Одговори #17357 на: 23 Октомври 2024, 14:32:34 pm »
Дали некој има искуство со носење компјутерски делови низ авион? Air Serbia и SAS конкретно?
Да се стават во куфер работите, секако.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 1883
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #17358 на: 23 Октомври 2024, 15:03:58 pm »
Значи вујкино @Nandor The Relentless ова мењаче јапанско коа ке видиш во  азијат-јапанац ова што измислил , жабарите европљаните парфемџиите французи,шпанци,румуни,чехословаци исклучок само на Аустро-Немачка где се твори G-класа и тоа им го имаат украдено од јапанците 60 ти дизајнот на самурајот... ова само го вклучиш и легни да спиеш сам јапанац се пентери по козјак - ко коза или тако звано ПРЧ. где видиш козу уmпетерено на карпа туку ова поминуе..

Не му ја мисли стегни душа...

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6791
  • French diamond
« Одговори #17359 на: 23 Октомври 2024, 15:09:32 pm »
Дали некој има искуство со носење компјутерски делови низ авион? Air Serbia и SAS конкретно?
Да се стават во куфер работите, секако.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Досега шо немам носено авионски во куфер со Wizz,  без никаков проблем. Мобилни, делови за кола, машина за стружење дрво/паркет, последно 4-5 литри вино и ракија..се што не е за препродавање и не надминува 350€ вредност(мада не верувам дека проверуваат, освем ако си малер и те одберат за контрола) нема да е проблем да си донесиш со авион.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8580
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #17360 на: 23 Октомври 2024, 16:26:33 pm »
Низ Скопје, насабајле во кола Сити, на работа мешаме Антена и Фортуна, повеќе слушме Фортуна.
Кога патувам задолжително Канал 77 цело време, одлични се за друштво кога си сам во кола. Ако затупат иде Накси 80-ти, 90-ти или Накси Рок.

Фала, златен!

Голема фирма е - широк простор нешто или...
Мислам, дали некој друг е задолжен за фреквенцијата или помали групи сами си бирате - посебни простории?

Го бркам оној момент што е популарно меѓу масите, каде друг пушта и не можеш да бираш...
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8580
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #17361 на: 23 Октомври 2024, 16:28:03 pm »

Шо че ви радио... симнеш се Расчекор и одма дознаеш све.
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13837
« Одговори #17362 на: 23 Октомври 2024, 16:30:16 pm »
На никој му нема текнато да отвори Радио „Милева“ и да има трачарски емисии :)

Присутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1839
« Одговори #17363 на: 23 Октомври 2024, 16:53:39 pm »
Низ Скопје, насабајле во кола Сити, на работа мешаме Антена и Фортуна, повеќе слушме Фортуна.
Кога патувам задолжително Канал 77 цело време, одлични се за друштво кога си сам во кола. Ако затупат иде Накси 80-ти, 90-ти или Накси Рок.

Фала, златен!

Голема фирма е - широк простор нешто или...
Мислам, дали некој друг е задолжен за фреквенцијата или помали групи сами си бирате - посебни простории?

Го бркам оној момент што е популарно меѓу масите, каде друг пушта и не можеш да бираш...

Сега е канцеларија со 7 луѓе внатре, но често знае да има и некој од страна.
Јас пуштам музика, и сами ние 7 луѓе бираме што да слушаме.

Претходно во океан систем со 25 - 30 луѓе исто јас пуштав и сами биравме, НО да напоменам дека имавме забелешки од колеги кога ќе пуштевме некоја поденс музика им сметала и ги терало да ги тресат нозете под биро, затоа избегнувавме музика од јутуб. Антена и посебно Фортуна и во тој круг на луѓе беа најдобро прифатени радиостаници. Јачината на музиката никогаш не е гласна за да смета на муабет, разговор на телефон или работа, тивко и дискретно во позадина за да не одвлекува внимание

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 1883
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #17364 на: 23 Октомври 2024, 17:13:53 pm »

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1612
« Одговори #17365 на: 23 Октомври 2024, 22:56:05 pm »
Еј упм, денес ми падна самодовербата во познавањето на возилата...

Бев да гледам еден Леон од 2013 со 193.000км, 1.6тди ДСГ, внатре без грепка, цена 10.500 на оглас, увезен од Финска да ти бил. Си викам цената е таа поради можност од корозија, оти нели снегови, сол, хемија итн... Моторот не се слуша, менувачот путер мазен, кикдаун инстантен, не можам ништо да најдам освен оштетувања од камчиња на хауба, по некоја гребаница наоколу, ентериер како нов... Си викам, ако е се вака како што изгледа и да има корозија, ќе се среди. Е сега, ајде да проверам кар вертикал да не ме јаде јанѕа. 397.000км во јуни годинава!!! ММЕ, по колку имаат оние лајна што од километар знаеш дека магичната бројка од ~190ккм одамна е замината...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5453
« Одговори #17366 на: 23 Октомври 2024, 23:16:02 pm »
Се продава КУЊА !
Се продава дуќан на атрактивна локација во село Бучин 😀
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2318
« Одговори #17367 на: 24 Октомври 2024, 07:28:52 am »

Бев да гледам еден Леон од 2013 со 193.000км, 1.6тди ДСГ, внатре без грепка, цена 10.500 на оглас, увезен од Финска да ти бил. Си викам цената е таа поради можност од корозија, оти нели снегови, сол, хемија итн... Моторот не се слуша, менувачот путер мазен, кикдаун инстантен, не можам ништо да најдам освен оштетувања од камчиња на хауба, по некоја гребаница наоколу, ентериер како нов... Си викам, ако е се вака како што изгледа и да има корозија, ќе се среди. Е сега, ајде да проверам кар вертикал да не ме јаде јанѕа. 397.000км во јуни годинава!!! ММЕ, по колку имаат оние лајна што од километар знаеш дека магичната бројка од ~190ккм одамна е замината...

Барем му кажа ли „Имате ли вие осет за враќање на километража“?
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1612
« Одговори #17368 на: 24 Октомври 2024, 07:34:11 am »

Барем му кажа ли „Имате ли вие осет за враќање на километража“?
Ќе му се јавам да му кажам, или барем ќе го видам низ град.

Ама колата беше навистина здрава, мене тоа ме погоди повеќе, што ме прелажа :)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5003
  • The Spartan General
« Одговори #17369 на: 24 Октомври 2024, 08:38:53 am »

E pa ti za edno prelazuvanje li si.  ;D ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.